torstai 24. helmikuuta 2011

Ystävien kesken ♥

Eilinen oli oikeesti täydellinen. Oli ihanan rento päivä, vaik ehinki tekee paljon kaikenlaista. Kaikkein ihaninta oli kun ei ollu mihinkään mitään kiirettä. Päivä alkoi siitä kun mä ja Heidi mentiin Sagalle suunnittelemaan päivän ohjelmaa. Ensiks ajateltiin mennä keilaamaan ja leffaan, mut sit jouduttiin luopumaan keilauksesta, koska aika ei olis oikeen riittänyt. Päätettiin mennä kattomaan Näin ystävien kesken. Se oli SUPERHYVÄ leffa, ja ne näyttelijätki oli niin parhaat.
Ennen leffan alkamista meil oli aikaa olla kaupungilla sellanen reilu tunti. Sinä aikana käytiin Ginassa palauttamassa mun toissapäivänä ostettu paita, ihastelemassa Accessorizessa kaikkea ihanaa kuten koruja, laukkuja ja muita asusteita ja käytiin picnicissä istuskelemassa, juttelemassa ja nauttimassa kanapatonkeja. :)
Wearing yesterday

 

I love this bag !!AccessorizeLähiaikoin on tullu/tulee kauheesti sellasii hyvii leffoi. Pari viikkoo sitte olin kattomassa Burleskin ja eilen ton Näin ystävien kesken ja perjantain ehkä taas Sagan kaa leffaan kun Just go with it tulee ensi-iltaan. :D

- love Aino

2 kommenttia:

  1. mun on pakko mennä ostaa noi yhet bikinit sielt Accessorizesta, siel oli kyl muutenki ihanaa, nähää huomen! ihana pv muute taas eilen ! ;)

    VastaaPoista
  2. Jooo munki on PAKKO saada tuolt kaupasta jotain !! Siel on niiin ihanii juttui ;))

    VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)