torstai 3. lokakuuta 2013

LOVING AUTUMN
Neule ja farkut TOPSHOP Takki (uusi) ZARA kaulahuivi MONKI kengät NILSON

Ekasta koeviikosta on nyt selvitty! Ihanan vapautunut fiilis. Oon aika tyytyväinen siihen, miten mun kokeet meni, nyt vaan jännitetään numeroita. Sain tänään jo terveystiedon kokeen, josta sain 8½! Ainakin tiedän, että joku koe meni nappiin. Samoin venäjän suullinen koe meni parhaalla mahdollisella tavalla. Oltiin Elinan ja Saran kanssa mahtava tiimi :D Mentiin tänään koeviikon loppumisen kunniaksi tyttöjen kanssa Momentoon syömään. Oli ihanaa ruokaa, parasta seuraa ja ihan mahtava fiilis siitä, että vika koe oli takana päin. Myöhemmin tänään lähettiin Taijan kanssa kuvailemaan ja illalla menin Bodypumppiin! Huippu päivä siis ollut :) Niin kiva kun voi pitkästä aikaa viettää ihan rentoa iltaa lukematta kokeisiin. Huomenna alkaakin jo uusi jakso.

- love Aino 

10 kommenttia:

 1. Olit superahkera lukija, hienoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana neule! :-)

  werablee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Upeen värisiä noi lehtikuvat!

  VastaaPoista
 4. Hei kun sulla on näin ihanan isoja ja selkeitä nää kuvat, nii voisitko antaa mulle jotenkii vinkkejä kui saisin oman blogin teksti ja kuva palkin(?) näin suureksi:D oon ihan amatööri-.- Mut sulla on tosi ihana blogi ! Ja ihana neule!!:3

  http://iamheroofthisstory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat saan isoiksi ihan vaan muokkaamalla niiden koon paintilla sellaseks kun haluun ja sitten lisään ihan normaalisti bloggerin kautta! Painan vaan aina siitä "alkuperäinen koko" kohdasta. Mutta tarkotatko tolla teksti ja kuvapalkilla niinku tätä blogin leveyttä vai? :D sen saa ihan muokattua tuolta ulkoasu asetuksista :) Toivottavasti jotain hyötyä ja kiitos tosi paljon! :)

   Poista
 5. Siis me mentii inee, pistettii paikat palasiks, tuikattii mestat tulee ja... no, kyl sä tiiät loput :D

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)