lauantai 26. lokakuuta 2013

POSTAUSTOIVEITA?Siinä olisi yksi asu tältä viikolta. Toi college on se, jonka ostin Tukholman Ginasta. Mun mielestä se sopii yhteen tosi kivasti ton kultasen ketjukorun kanssa! Se tuo tohon aika peruscollegeen vähän lisää jotain. Mun viikko on oikeestaan kulunu salin parissa. Oon tällä viikolla käynyt tavallista enemmän salilla, koska mulla on meneillään hyvä motiivatio! Ajattelin, että voisin jossain vaiheessa taas väsätä sellasen treenipostauksen, jos teitä kiinnostaa? :) Laittakaa ihmeessä mulle kommenttiboksiin muitakin postaustoiveita! Tajusin nimittäin, etten oo aikoihin tehnyt mitään erikoispostauksia!

Ihanaa lauantaita kaikille! :) 

- love Aino

16 kommenttia:

 1. Esittele sun lempivaatteet! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu Aino!! ja kysymyspostaus ois kiva (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mona :) Joo voisin tehä sellasen taas jossain vaiheessa!

   Poista
 3. Kun näin ton otsikon tuli heti mieleen et treenipostauksia! Ja sittenhän sä kirjotitkin tohon alas, että ajoit tehä sellasen. Joten niitä haluisin lukee ja vaikka ihan säännöllisesti. Ja sit ois kiva tietää millasta musaa sä kuuntelet treenatessa. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itekki miettinyt, että voisin alkaa tehä treenipostauksia säännöllisesti! :) Tosi kiva jos sua kiinnostais semmoset! Ja joo voin tottakai kertoa myös mun lemppari treenimusat. :)

   Poista
 4. Mä niin tykkään sun asupostauksista, sulla on tosi kiva tyyli :-) ja ihana tuo kollari + koru-yhistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :) mäki tykkään tosta yhdistelmästä!

   Poista
 5. myday olis iha sika kiva! Tai lempparivaatteet ;)

  VastaaPoista
 6. Lempi paikat Helsingissä, tai läheisimmät ystävät? Toisaalta olisi kiva, että joku muu tekisi sun puolesta postauksen jossa kertoisi kaverin silmillä susta.

  VastaaPoista
 7. Esittele sun perhe. Olis kiva nähdä susta uusi puoli.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)