torstai 10. lokakuuta 2013

If these wings could fly

Toivottavasti ette ole saanut näistä syksysistä kuvista tarpeeksenne, koska tässä olisi vielä lisää. Mun mielestä syksyn lehdet on vaan niin kauniita, ja syksyisissä maisemissa saa kivoja kuvia. Ihanaa kun huomenna alkaa syysloma! En voi uskoa, että nyt on jo syysloma, vastahan kesäloma loppui. Tosi nopeesti on kyllä mennyt tää syksy tähän asti. Odotan huomista ihan hulluna, koska lähdetään ihanien tyttöjen Mirin, Taijan ja Sagan kanssa Mirin mökille Tahkolle!! Oltiin siellä toissa kesänä viimeksi muutama päivä ja meillä oli ihan superhauskaa! Varmasti tulee nytkin yhtä hauskaa, niin parhaalla porukalla kun mennään. :) Lähdetään sinne siis huomenna junalla, ja tullaan takaisin maanantaina.

Sain muuten eilen koeviikon kokeet takaisin ja olin todella positiivisesti yllättynyt! Kaikki kokeet meni hyvin ja paljon paremmin kuin osasin edes odottaa! Nyt täytyy myöntää, ettei se koeviikko niin kamala ollutkaan, vaan oikeestaan aika kiva! Nyt rupeen pakkaamaan Tahkon reissua varten. Mahtavaa syyslomaa/viikonloppua kaikille!




Paita: Sain Taijalta :)
Farkut: ZARA
kengät: kirppari
korut: TOPSHOP


Tässä olisi muutama biisi, joita oon nyt syksyllä kuunnellut tosi paljon. Aattelin laittaa näitä tähän, jos teitä kiinnostaa :) Mun tekee jotenkin mieli koko ajan kuunnella tollasta vähän rauhallisempaa musaa. Sopii jotenkin syksyyn niin hyvin!



- love Aino

12 kommenttia:

  1. Aivan ihana postaus jälleen kerran!:-)
    http://lifebyroosa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oot niin kaunis! ♥ Aivan ihania kuvia ja superkiva toi paita!

    VastaaPoista
  3. Niin kaunis oot ettei voi kun ihailla!:3 Pida hauskaa Tahkolla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirveesti! :) Ja varmasti pidetään!

      Poista
  4. Voitko selvittää mistä toi paita on? Aivan täydellinen! Pakko saada tollanen :) jos saisit tietää et mist ja hintaa ni hyvä! Ja minkä hintaset noi housut on? :-)

    VastaaPoista
  5. Mun kaveri osti sen kirpparilta! Toi on alunperin Primarkista, jota ei Suomessa kyllä valitettavasti ole :( Noi housut on jo aika vanhat, mutta taisivat maksaa joku 35e :)

    VastaaPoista
  6. herykis annetaa aika helpol hyvii numeroit :)

    VastaaPoista
  7. Voi olla:) mut kyl niis kokeissa piti myös oikeesti osata heh

    VastaaPoista
  8. muuten tosi kiva paita saa sun kaulan katoomaan kokonaan :o

    VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)