tiistai 13. joulukuuta 2011

TALLINNA PART 2

Sunnuntaiaamuna herättyämme, lähettiin etsimään kivaa kahvilaa, jossa syödä aamupala. Käveltiin siinä samalla tietysti Vanhassa kaupungissa, ja katseltiin vanhoja taloja ja käytiin pikku kaupoissa. Sääkin oli huomattavasti kivempi kun edellisenä päivänä. Löydettiin kiva pieni kahvila, johon jäätiin syömään aamiainen.


Aamupalan jälkeen jatkettiin matkaa ylös Tallinnan näköalapaikalle, josta näky koko kaupunki.

Päivän asua: takki Volcom kengät Clarks kassi Melodica farkut Seppälä huivi GT

Siel oli hassui kadunnimiä :-D


Kaheltatoista meijän piti luovuttaa meijän huone. Koko tän Tallinnan matkan yksi tarkoitus oli jouluostokset, ja lähdettiinkin toteuttamaan niitä Viru kauppakeskukseen. Matkalla käveltiin ihanan kukkatorin läpi.


Virussa shoppailun jälkeen käytii syömässä, ja lähdettiin pikku hiljaa kohti laivasatamaa. Oli huippukiva matka, ja oli ihana kirjottaa nää kaks postausta, ja samalla ''elää'' nää kaks päivää vähän niin kuin uudestaan! :-) Oli myös kiva tehä välillä vähän erityyliset postaukset kuin yleensä, toivottavasti tekin tykkäsitte! Tallinnan ostoksista vielä ehdottomasti tulossa materiaalia!

- love Aino

5 kommenttia:

 1. toi näköalapaikka on ihana (: oon ollu siel :D ja toi virun kauppakeskus on just kiva kans(:

  VastaaPoista
 2. kuvaa tänne mitä ostit ! just ihanat nää postaukset MouH<3

  VastaaPoista
 3. oon nähny ton saapas-ränni jutun :D:D ja oon kans käyny siel näköalapaikal :) sä sait sielt iha sika hyvii kuvii ! :)

  VastaaPoista
 4. ihania nää molemmat Tallinna postaukset!!! :)

  VastaaPoista
 5. hihii kiitos kaikki, kiva että tyksitte!:-)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)