torstai 15. joulukuuta 2011

Nyt on niin turvallista maata tässä hiljaa

Otsikko suoraan tanssi joulujuhlabiisistä:-D

9 päivää jouluun, oon niin innoissani! Mutta miks ton ilman täytyy olla niin hirvee... Oon kyllä jo täysin varautunut siihen, että tuskin meille tulee valkeeta joulua. En todellakaan haluu antaa sen pilata mun joulumieltä! Säälle kun ei voi yhtään mitään.

Nyt ihan muihin juttuihin: Olin eilen pitkästä aikaa Karlan kanssa. Tehtiin ylirasvasta suklaariisikakkumössöä, joka maistu oikeestaan pelkälle voille ja kaakaojauheelle! :-D Sitten tänään olin Iitun kanssa ennen tanssia joululahjaostoksilla, ja mulla oli miljoona kassia lahjoja! Säädettiin Iitun kans taas vähäsen, mut ei siitä sen enempiä. Nyt jotain ihan random kuvia:

 Uus meikkipussi.


Uus kangaskassi, jota toivon joululahjaks mut sainki jo joulukalenterista! (mun joulukalenteri ei siis oo tavallinen kaupasta ostettu kalenteri :D)
Jee uus huulipuna Tallinnasta!

Onneks huomenna on perjantai, ja sitten enää alle viikko koulua, niin alkaa LOMA! Sunnuntaina on meijän tanssin joulunäytös, jänskättää!

- love Aino

4 kommenttia:

 1. ihana toi meikkipussi(: mist ja paljo makso?(:

  VastaaPoista
 2. ihana toi kangaskassi ja toi punanen huulipuna! <3 :) ja sit kun saat 100 lukijaa rikki niin ois kiva joku specialpostaus! ;)

  VastaaPoista
 3. toi huulipuna on nii ihana <3 :)

  VastaaPoista
 4. Salli: kiitos! en tiiä ku sain sen joulukalenterista:-D

  Nita: kiitos! joo niimmä vähän oon kans suunnitellu, onks ideoita millanen postaus ois kiva? :)

  iris: älä vaa, nii se sunki! <3

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)