sunnuntai 11. joulukuuta 2011

TALLINNA PART 1

Unohdin kokonaa aiemmin kertoa mun viikonlopun Tallinnan reissusta. Olin siellä ekaa kertaa koko mun elämän aikana! Tiiän tosi outoo, mut ei vaa oo jotenki tullu käytyy. Nyt tänä viikonloppuna oltiin siis Tallinnassa tyttöjen reissulla mummin, äidin ja siskojen kanssa. Oli ihan superkiva matka! Tykästyin Tallinnaan, ja seura oli hauskinta. Shoppailtuakin tuli jonkun verran.

Aattelin nyt kerran kun on paljon kuvia ja kerrottavaa, tehä kaks kunnon postausta meijän Tallinnan reissusta. Luvassa on kuvapläjäys jouluvaloista, ruuasta, seurasta ja kaupungista!


Kun saavuttiin Tallinnaan hirveen keinuvan laivamatkan jälkeen, vietiin vaan matkalaukut ''huoneistoon'' ja lähettiin kohti kaupunkia. Meijän yöpymispaikka oli mitä parhaimmalla paikalla Vanhassa kaupungissa. Kaikki oli ihan kävelymatkan päässä. Mutta siis suunnattiin aluksi Rottermannin ostosalueelle. Siellä oli mm. Pull and Bear, Bershka ja Stradivarius. Mentiin myös lounaalle Rotermannin aluelle. Syötiin kivassa italialaisessa ravintolassa.

Mummi ja Saara :)

söpis!

Valinnan vaikeuden jälkeen päädyin kanaceacarsalaattiin.

Äiti ja Kukka :)


Kaupoissa kiertelyn ja vaatteiden sovittelun jälkeen lähettiin takasin Vanhaan kaupunkiin. Käveltiin ja ihaiilttin katuja ja taloja, kunnes äitii ja Saaraa rupes väsyttää, ja mentiin käymään kämpillä. Ne päätti ottaa päikkärit ja minä, mummi ja Kukka lähettiin käymään Lindexissä ja Seppälässä, jotka nähtiin matkan varrella. Löysin Seppälän aleista ihan mielettömän hyvät löydöt, joista oon niin ilonen! Treffattiin sit taas äiti ja Saara ja lähettiin käymään yhessä putiikissa, jossa äiti halus käydä. Tolloin sato kaatamalla ja oltii kaikki ihan ku uitetut koirat!

Nää kuvat joulutorilta, joka oli ihan siin meijän huoneiston vieressä.


Illalla mentiin viel ihanaan ravintolaan syömään huippuhyvää ruokaa!Jälkkäriunelmat!

Nyt on eka päivä Tallinnassa kerrottu. Luultavasti heti huomenna luvassa jatkoa! :)

- love Aino

9 kommenttia:

 1. Ihanii kuvii aino :)) ! Meiä pitää mennä yhes joku kerta tallinnaan :):) !

  VastaaPoista
 2. kiitti karla! <3 joo hei hyvä idea :)) ja voitko olla mun kaa ens viikol joku päivä viimestää vaik lauantaina ? =)

  VastaaPoista
 3. kivoi kuvii ja ihanan kuuloinen matka! toista osaa odotellessa... :) mä oon käyny Tallinnassa varmaan 10 kertaa, mutta aina kesäisin ja vain sellaisilla päiväristeilyillä. Oli siis kiva nähä kuvii Tallinnasta näin joulun alla :)

  VastaaPoista
 4. Nita: kiitos tosi paljon! Joo siel oli ihanii noi kaikki jouluvalot ja koristeet! =)

  VastaaPoista
 5. eiii mäki haluun tallinnaaa :D oliks se rottermanni helppo löytää? :) ja söpöi kuvii aino <3

  VastaaPoista
 6. Aino : jooo varmaanki :)) mut tota ceccil on synttärit lauantain tai perjantain, kysyn jos ne vois olla perjantain jajaja sit olisin sun kaa llauantain :)

  VastaaPoista
 7. iris: :DD oli se ja kiitos <3

  okeii karla, mut voin kyl varmaa olla silloin keskiviikkonki =)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)