maanantai 19. joulukuuta 2011

STEPUPIN JOULUNÄYTÖS JA MALLIKURSSIN MUOTINÄYTÖS

Eilen oli siis tanssin joulunäytös, jossa oli super kivaa! Oli niin ihana fiilis koko päivän ku sai olla ihanien ihmisten seurassa. Meil oli aamulla kymmenen aikaan kenraaliharkat, ja se varsinainen esitys alko vasta neljältä. Mentiin sit Iitun ja Taijan kaa kaupungille syömään ja kauppoihin siinä kenraalien ja esityksen välissä. Esitys meni sit lopulta pienen stressaamisen jälkeen tosi kivasti! Tässä muutamat kuvat eilisistä harjotteluista:


Taidettiin olla vähän sekasin...
Ja tänään sit oli sen mallikurssin (millä mä oon) muotinäytös, jossa oli mielettömän kivaa! Siel takahuonees oli niin hauskaa, ja catwalkilla fiilis oli mahtava! Tutustuin myös moneen ihanaan ihmiseen, joista parista tuli heti tos muutamassa tunnissa mulle tärkeitä! Hassuu et noin voi käydä:-D Huomenna lisää tosta näytöksestä, mm. pari kuvaa, ja EHKÄ video minkä mun isi kuvas! Katotaan saadaanko onnistuu! Viettäkää mahtava ja joulunen viikko! Enää kolme hassuu koulupäivää, ja sit alkaa se loma.

- love Aino

4 kommenttia:

  1. näyttää siltä, että teillä taisi olla aikasta hauskaa! ;D

    VastaaPoista
  2. ainoooo hei super ihanii kuvii meist :DDD ja nii videoo sielt fashionshowsta tai muuten tuun kattoo sen teille joku pvä !!!!

    VastaaPoista
  3. joo irppa ja iitu video on tulossa!! :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)