perjantai 28. marraskuuta 2014

LomaLomaLoma

Pari viikkoa kulunut kesäloman alusta ja tosi rennot ja hyvät fiilikset on täytyy sanoa. Mulla ehti olla alle kolme kuukautta koulua täällä ja ihan hassua olla taas lomalla. No mutta kelpaahan se ehdottomasti mulle! Koulussa tein vain enkun kokeen ja erilaisia projekteja, joita tehtiin ryhmissä, mutta muut kokeet sain onneksi jättää mun kielitaidon takia tekemättä. Ehkä sitten loman jälkeen voin opiskella enemmän. Täällä kesäloma kestää ainakin kolme kuukautta eli ihan sika kauan. Siinä ajassa ehtii kyllä varmasti tehdä vaikka mitä. Nyt aika on kulunut kamujen ja perheen kanssa tehden milloin mitäkin. Mun sisko Suomesta tuli käymään täällä, mikä oli ihan huippukiva juttu! Hän siis oli itse yliopistovaihdossa Chilessä eli sen takia tää vierailu oli mahdollinen. Tosi kiva kyllä, että joku läheinen Suomesta pääsi näkemään mun elämää täällä ja pääsi tutustumaan kaikkiin ihmisiin täällä! Saaran kanssa tehtiin kaikkea mitä mä täällä yleensäkin puuhailen, Nähtiin mun kamuja, laitettiin ruokaa, käytiin salilla ja kaksi kertaa Riverassa.


Saarakin oppi juomaan täällä matea niin kuin kuvasta näkee! 

Heti koulun loppumisen jälkeen vietettiin meiän luokan kanssa mahtava päivä La Palma nimisessä paikassa. Lähdettiin jo kahdeksan maissa aamulla ja saavuttiin joskus illansuussa. Samana iltana oli vielä Milin lukion päättymisjuhlat, jotka oli tosi kivat! Panin merkille miten erilaiset ja virallisemma lakkiaiset on Suomessa. Täällä siinä tilaisuudessa, jossa niille annettiin lakit oli erilaisia pelejä ja videoita, joita opiskelijat oli väsännyt ja lopuksi kaikki rupesivat tietysti tanssimaan niin kuin täällä kaikissa juhlissa. Nyt tuleekin hullu kuvapläjäys näistä tapahtumista. 

 Mika parka joutu veteen vastentahtoaan :D 

Matehetki


Mä lähen maanantaina seuraavalla matkalle vaihtareiden kanssa. Tällä kertaa mennään Uruguayn rannikolle Rochaan, jossa kierrellään erilaisia rantapaikkoja! Ootan jo tosi innolla, että pääsee kunnolla rannalle uimaan ja ottamaan aurinkoa. Tekee kyllä tosi hyvää päästä veden äärelle, täällä on nimittäin jo hullun kuuma. Muutenkin niin ihana taas nähdä muita vaihtareita :) Palailen sitten seuraavan kerran tän matkan jälkeen! Super paljon haleja Suomeen <3

- love Aino

4 kommenttia:

 1. Ihana kuulla sinusta taas ja ihanaa että sinulla on hauskaa ja viihdyt. Olet niin tyytyväisen ja iloisen näköinen kaikissa kuvissa.
  Meillä oli täällä jo lunta maassa parin päivän ajan mutta se on nyt sulanut pois. Jouluvaloja on kaikissa pihoissa, kauppakeskuksissa on joulun avajaisia ja joululaulut soi.
  Iso halit sinulle meiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo viihdyn kyllä tosi hyvin! Kiva kuulla, että siellä on jo ihan joulunen tunnelma, täällä ei ollenkaan ole haha :D paljon haleja sinnekkin!

   Poista
 2. Monkey Business piristää ihanasti päivääni!!

  Tosi kiva, että Saara kävi siellä. Se on varmaan sit koti-Suomessa ihanaa, et joku sun lähipiiristä on kokenut palan sun Uruguay-elämää.

  Tuolla Rochan lähellä on muuten Punta del Diablo, jota Gonzalo muistaakseni on kehunut kivaksi paikaksi. Toivottavasti käytte siellä! Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä ihan samaa mieltä! Joo me ollaan menossa tonne paikkaan, oon kans kuullu että se on tosi kiva :)

   Poista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)