sunnuntai 9. marraskuuta 2014

El viaje a Las Termas

Heippa taas! Meillä oli viikko sitten ensimmäinen YFU-matka muiden vaihtareiden kesken ja oli ihan mahtavaa. Määränpäänä oli kaupunki nimeltä Salto, josta meiltä lähti bussi Las Termaseille. Paikka oli täynnä uima-altaita, joissa oli ihanan lämpöstä vettä. Matkan tarkotus olikin enimmäkseen mennä pulikoimaan niihin uima-altaisiin ja viettämään aikaa yhdessä. Oli ihan huippua päästä jakamaan kokemuksia ja kuulumisia muiden vaihtareiden kanssa, sillä oli kiva kuulla että muutkin ajoittain kamppailevat esimerkiksi kielen kanssa. Meiän mökissä oli kaikki vaihtarit eri maista, joka oli tosi kiva juttu. Päädyttiinkin puhumaan koko viikonloppu espanjaa englannin sijasta, joka oli meistä kaikista tosi hassua, sillä pystyttiin oikeesti puhumaan lähes kaikki jutut espanjaksi! Oli oikeestaan tosi kiva puhua espanjaa just toisten vaihtareiden kanssa, koska kerrankin ymmärsi tosi hyvin, kun kaikki puhu hitaasti, hahah.

Meiän piti kans itse kokata meiän mökeissä, ja yksi päivä haluttiin tehä jälkkäriksi kakkua. Kakun piti olla uunissa tunnin verran, ja me ajateltiin, että ihan hyvin voidaan kipasta uima-altailla ja sitten palata nappaamaan kakku uunista. No, mentiin altaille ilman mitään kiirettä, napsittiin kuvia matkalla ja polskittiin vedessä, kunnes tajuttiin että ehkä pitäisi mennä ottamaan se kakku pois uunista. Kun palattiin olikin jo liian myöhästä ja meiän himoitsema jälkkäri oli ihan musta ja koko huoneessa vallitsi palaneen käry :D Tietysti syötiin kakku silti, poistamalla palaneet kohdat, tosin ei siitä hirveesti syötävää jääny. Ainakin saatiin kaikki hyvät naurut tästä.


 Parhaat huonetoverit kaikki eri maista: Ranska, Viro, Ruotsi, Suomi jei, Saksa ja Uruguay (Saksalaisen Hannahin host-sisko)
 Kaikki matkalla mukana olleet tytöt! 
 Ei meistä varmaan saa normaaleja kuvia...
Wihiiii! Superkiva matka oli, oon niin innoissani kun joulukuussa taas matkaillaan vaihtareiden kesken :) 

HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE ISEILLE, ERITYISESTI MUN OMALLE IHANALLE ISILLE! PUS

- love Aino

8 kommenttia:

 1. Apina, mahtavaa että siellä menee upeasti. Ja kiitos Isukki-onnitteluista. Apina on paras!

  VastaaPoista
 2. Onks tää Termas sama paikka johon voitit Primavera-kisasta lahjakortin? Kuulostaa kivalta reissulta!
  Saara

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hauskalta reissulta! Ihan mahtavaa, että espanja sujuu jo niin hyvin, että valitsitte sen yhteiseksi kieleksi!

  VastaaPoista
 4. Näyttää ihan siltä kun teillä olisi tosi kivaa. Onko tämä muuten sama paikka kun se mihin voitit matkan siinä Spring Queen (?) kilpailussa?
  Isot halit sinulle, Muru!
  Mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on sama paikka! Kiitos paljon mummi :) paljon haleja sinnekkin

   Poista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)