maanantai 27. lokakuuta 2014

Besos de Uruguay

Pikkusen on taas vierähtäny aikaa mun viime kirjotuksesta. Täällä mä kuitenkin edelleen elelen onnellisena. Pari viikkoa sitten kokoonuttiin tyttöjen kanssa Valelle laittamaan ruokaa, ja MÄ olin kokkaaja. Lupasin laittaa jotain suomalaista ja teinkin sitten tyttöjen avustuksella kaks isoa makaroonilaatikkoa. Kaikki sano tykkäävän tosi paljon, eli ainakaan ei menny mun kokkailut ihan mönkään! Mun kaverit täällä on pyytänyt, että kirjottaisin blogia välillä myös espanjaksi, niin tässä tulee nyt pikkunen käännös mun tönköllä espanjalla :D

//Hace mucho que no escribo. Estoy muy feliz ahora para vivir acá en Uruguay. Unas semanas atras juntamos para cocinar con las gurisas en lo de Vale. Yo cociné con ayodo de las chicas! Cociné una comida finlandesa que se llama makaroonilaatikko. Tiene fideos, carne picada, leche y huevos. A todas les gusto y yo estaba muy feliz por eso jaja!


 Uruguayssa tehdään tollanen käsimerkki kun joku asia on ihan huippuhyvä.

Pari viikkoa sitten täällä oli jokavuotinen tapahtuma nimeltä Gincana, johon mä osallistuin mun juokkueen nimeltä LEGO kanssa. Gincanan ideana on, että eri joukkueet kilpailevat keskenään erilaisissa peleissä. Tapahtuma kesti viikonlopun ja sisälsi vaikka mitä! Perjantaina oli teatteri, eli kaikki joukkueet esitti oman teatterinsa. Lauantaina oli erilaisia aktiviteettejä, joissa piti etsiä erilaisia asioita ympäri kaupunkia, juosta ja pyöräillä. Meidän piti myös esittää oma laulu ja meidän jengi voitti parhaimmalla laululla, jeejee! Illalla oli baile de Gincana, jossa jokaisesta joukkueesta kaksi henkilöä tanssi ja sai siitä pisteitä. Meidän joukkueesta Vicky ja Andres tanssi ihan hullun hyvin ja kahlittiin siitäkin eniten pisteitä! Sunnuntaina Gincana huipentu siihen. että jokainen joukkue esittäytyi pääkadulla erilaisilla teemoilla. Meidän joukkueen teema oli karnevaali ennen ja tänä päivänä. Kaikilla oli päällä vaatteita täynnä glitteriä ja väriä. Oli ihan huippua osallistua Gincanaan, sillä pidettiin niin paljon hauskaa meidän joukkueen kanssa! Tosi ikimuistoinen kokemus :)

//Unas semanas atras tambien participé en un evento que se llama Gincana. Es el evento con los grupos y juegos diferentes. Nuestro grupo se llama LEGO. El viernes tuvimos el teatro, el sabodo jugamos juegos diferentes, tuvimos que buscar cosas diferentes alrededor la ciudad, correr, andar en bici etc. Tambien tuvimos que cantar la canción de nuestro grupo. De noche había el baile de la Gincana, donde dos personas de nuestro grupo bailaron. Vicky y Andres bailaron muy lindo y tenían el mejor baile! Con nuestro grupo tambien ganamos mini maraton y tuvimos la mejor canción!! El domingo había defile, donde defilamos como en carnaval. Tuvimos una camioneta con el pato arriba y todos tenían la ropa colorida. Me gusto mucho participar en la gincana. Nos divertimos tanto con los Legos! Nunca me voy a olvidar la Gincana. Gracias a todos los legoos<3
 Meillä oli karnevaaleille tyypillinen auto käytössä, jonka päälle laitettiin meidän väsäämä joutsen! Kokoonuttiin Legojen kanssa vaikka kuinka monesti askartelemaan ennen Gincanaa ja esim. toi oli yksi meidän aikaansaannos.
Sin discutir somos LEGO OFICIAL! 

P.s Täällä on ihan älyttömän kuuma, noin 30 astetta! Ja nyt ollaan vasta keväässä :D Kaikki varotteleeki mua että ei tää kuumuus oo vielä mitään kesään verrattuna. Paljon terkkuja Suomeen!

//Hace mucho calor acá, 30 grados por ahi. Es primavera ahora y no puedo creer que calor va a hacer en verano jaja! Besos!

- love Aino

9 kommenttia:

 1. Järjestätkö meille ens kesänä Jollaksen Gincanan?

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana nähdä, että sulla on kaikki niin hyvin siellä! Oon tosi ilonen sun puolesta! <3 Ja ihan huippua, että kirjotat jo myös espanjaksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Weera! <3 sun kommentti sai mut tosi iloseks :)

   Poista
 3. vau espanja sujuu jo! :) mont kuukautta oot nyt ollu siel? ja puhutko oikeesti vaan espanjaa vai osaaks ne paikalliset kukaan englatii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyl se jo pikkuhiljaa, lukuisien virheiden kera vielä kylläkin :D pelkkää espanjaa joo, ihmiset puhuu tosi vähä englantii

   Poista
  2. Niin ja 2 ja puol kuukautta ollut!

   Poista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)