maanantai 11. elokuuta 2014

Only three days

Mun lähtö lähenee hurjaa vauhtia! Enää kolme päivää siihen, että olen Helsinki-Vantaan lentokentällä hyvästelemässä läheisiäni. Fiiliksiäni kuvailee parhaiten epätodellisuuden tunne, sillä en ole vieläkään kunnolla sisäistänyt lähtöäni. Olen viime päivät viettänyt poikaystäväni, kavereideni ja perheeni kanssa ja nauttinut joka sekunnista. Pakkaamista en ole vielä edes kerennyt aloittaa, mutta tuskin siihen hirveesti aikaa loppujen lopuksi menee.

Odotan jo tosi paljon Uruguayhin pääsemistä! Mä tuun asumaan ihan Brasilian rajalla sijaitsevassa pienessä 10 000 ihmisen kaupungissa nimeltä Tranqueras. Paikka vaikuttaa rauhalliselta, mutta tosi kodikkaalta ja yheisölliseltä. Sieltä on matkaa yhteen Uruguayn suurimmista kaupungeista vain 50 kilometriä, mikä on tosi kiva juttu. En tiedä mun kotikaupungista tai mistään muustakaan vielä paljon mitään, mutta ootan jo todella innolla mitä kaikkea tää vuosi tuo tullessaan! Sää paikanpäällä on tällä hetkellä noin 15 astetta. Täytyy siis pakata mukaan aika paljon vaatteita laidasta laitaan. Nyt siellä on tosi kylmä, mutta muutaman kuukauden päästä kesä, jolloin on taas erittäin kuuma. 



Mun hyvä ystävä Suski lähti vaihtoon Jenkkeihin ja käytiinkin hyvästelemässä hänet Saran kanssa lentokentälle asti noin viikko sitten. Parin päivän päästä se oon sitten minä toi YFU-paita päällä!!


Herykin vaihtarikolmikko


- love Aino

5 kommenttia:

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)