sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Good friends don't let friends do stupid things... alone.


Eilisen lauantai-illan fiiliksiä! Oltiin meillä Sagan ja Mirin kanssa vietämässä iltaa. Pidettiin kunnon sleepoverit, juoruiltiin tyttöjen juttuja, syötiin jätskiä, naurettiin kaikelle ja hömppäiltiin. Jostain synty idea maalata meiän naamoihin ''inkkarikuvioita''. Innostuttiin sitten kuvailemaan vähän enemmänkin. Ihana ilta oli rakkaiden kamujen kanssa♥ Tälläsia iltoja pitäis pitää useimminkin arjen keskellä.

Lisäsin muuten tonne oikeeseen laitaan tollasen jutskan, jossa vaihtelee mun Instagram kuvat! Näätte siitä vähän, että millaisia kuvia mä Instaan lisäilen :) Ja seuratkaa ihmeessä kaikki Instagramissa mua (aicsu) ! Mä tästä ehkä kohta lähen Body Balanceen jos vaan saan itseni ryhdistäytymään. Heipsu!

- love Aino 

15 kommenttia:

 1. ihanan isoja kuvia, mut silti ne on tosi tarkkoja! Cool! oot älyttömän kaunis ja mukavan olonen :)
  liityin lukijaks :)

  http://miiaaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Siis oot ihan super hauskan olonen tyyppi! Tosi tosi kiva blogi :-) Tällasia lisää! HIENOO! Haha, liityn lukijaksi :)

  http://eveliinamarika.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ei vitsit tuo banneri on hieno ja oot ihan sairaan nätti<3 :)

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Omaperänen ja kiva blogi:)liityn lukijaks

  VastaaPoista
 5. hei toi instagram juttu ni siin oli kuva roberts coffeen jostai juomast mis oli kermavaahtoo pääl ni mikä juoma se on siis okse niiku joku kahvi tai kaakao? :) ja nimeltään :D et osaan sit tilaa sen ku oon aina halunnu juua tommosen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana :D Mutta siis toi oli vähän ennen jouluu ja toi oli sellanen joulukahvijuttu, jota sai vaan silloin joulunaikaan.. Eli noita ei enää myydä Robertsissa :( Tyhmää koska toi oli sairaan hyvää!!

   Poista
 6. tätä sun blogia on tosi kiva lukea! :) ja oot tosi nätti :o ihania kuvia ;) liityin ! :)

  http://yololetsgo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. miten kivoja kuvia:-D muutenki blogis täynnä hyvälaatusia, isoja ja ihanan teräviä kuvia. propsit siitä, sillä sulla on tosi kivanoloinen blogi! +oletpas nätti!

  xx, Carpe fucking Diem


  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)