keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

vaatteiden tuunailua

Innostuttiin Taijan kans tossa pari päivää sitten tuunailemaan vaatteita. Taijalla oli kasa kirppikselle meneviä vaatteita, joista me katottiin, saako niistä enää mitään uudenlaista. Mulla ei nyt oo kuvia vaatteista ennen tuunausta, mutta lopputulokset on esittelyssä. :)

Löysin Taijan kirppisvaatekasasta yhen kivan näkösen T-paidan, joka kuitenkin vaikutti kivemmalta toppina. Leikkasin siis T-paita hihat pois. Ihastuin yhteen Taijan aijemmin tuunaamaan hapsupaitaan, niin paljon, että halusin kokeilla myös tuunaamaani paitaan hapsuja. Viimeistelin kotona ompelukoneella nuo kohdat mistä leikkasin hihat pois. Lopputulos näyttää tältä:

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Aloin muokkailemaan myös sellasta huppusysteemiä. Siin oli vyötärön kohalla kiristys ja nauhat joilla sen saa kiinni, ja kiristyksestä lähti levenevä helma, joka ulottu johonki lantiolle. Leikkasin ekaks kokonaan kiristyksen ja siitä lähtevän helman pois. Tässä vaiheessa vaate näytti lyhyeltä hupparilta, ilman vetskaria. Muistin, et mulla on vaatekaapissa harmaa toppi, jossa on alareunassa pitsikaistale. Toppi on kiva, mut pitsi ei oo sopinu siihen, joten leikkasin kaistaleen kokonaan pois. Ideana oli siis ommella pitsi tohon huppariin kiinni. Ompelin pitsin hupparin alareunaan, ja oon tosi tyytyväinen lopputulokseen:

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Mun mielestä noist tuli oikeesti kivoja käyttökelposia vaatteita, ja oon tosi tyytyväinen lopputuloksiin. Taija tuunas mm. yksistä farkkukapreista shortsit, joista tuli tosi hyvät! Kaikenlisäks toi oli hauskaa tekemistä, eli suosittelen jos teillä on jotain vaatteita joita ette enää käytä. :-)

- love Aino

3 kommenttia:

 1. Vaatteiden muokkaaminen on kyllä kivaa, monesta sellaisesta mitä ei enää käytä voi saada vaikka kuinka kivoja juttuja aikaiseksi!


  diamondgirl-janika.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. tost tuli tosi kiva tost bolero tyyppiset ku laitoit sen pitsin (::

  VastaaPoista
 3. diamond girl: niimpä! :)

  taija: joo nii tuliki, kiitti (:

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)