maanantai 25. heinäkuuta 2011

rentoiluasu

Viimepäivät oon viettänyt ihanien tytsyjen, Hannan ja Taijan kans! Ollaan käyty vähäsen kaupoissa, rentoiltu kattomalla leffaa poppareiden kaa ja tänää käyty stadikal ja sit vähä syöpöttelemäs ja on ollu tosi kivaa ja hauskaa! Mut kuvaaminen on jääny VÄHÄN vähemmälle, joo en oo ottanu yhtäkää kuvaa (paitsi asukuvat) pariin päivään. En vaa oo jaksanu kantaa kameraa mukan, ku on ollu niin kivaa tekemist et ei oo oikee jaksanu kuvailla.

Mut nyt kuitenki päivän asuun. Ostin eilen ihanat uudet shortsit (mulla kun niitä ei oo koskaan tarpeeks... :-D) Ihanan rennot, mut kuitenki ei mitkään kotilöhöilyshortsit, vaan täydelliset joidenka perään oon täs viime aikoina haikaillu. Päivän asuun kuului vielä tänään päivällä kankainen leopardikuosipanta, joka tais jäädä Taijalle, eli en saanu sitä asukuviin mukaan ja mustat läpsyt, jotka eivät myöskään enää päässeet kuviin.

Image and video hosting by TinyPic

Paita, Zara
Shortsit, H&M
Kaulakoru, Accezzorize

P.s Ilmoituksena vaan, lähen huomenna mökkeilemään loppuviikoks, ja ajattelin ajastaa pari blogimerkintää jos ehin. Eli toivottavasti saan tänne jotain kivaa kerrottua, tällee etukäteen. :-)

- love Aino

5 kommenttia:

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)