tiistai 5. heinäkuuta 2011

I just came to say hello

Ihan ekaks sori ku en oo tullut päivittämään tätä postausta ennen täältä Espanjasta. Tää johtuu ihan vaan siitä, että meijän talo on vuorilla ja siellä ei toimi edes kännykät, puhumattakaan nettiyhteydestä.. Muuten talo on ihan mahtava! Eli kirjottelen nyt lähikylän nettikahvilasta. :)

Barcelonassa aika meni kaupunkia kierrelessä ja kävellessä monia kilometrejä päivässä, nii ja tietysti shoppailessa! Barcelonan kaupat on ihan täydellisiä ja ostin tosi paljon vaateitta ja asusteita. Shoppailtiin eniten torstaina, ja tietysti meijän tuurilla alennusmyynnit alko perjantaina eikä me tiedetty tästä mitään. Melkeen kaikki mitä oltiin ostettu torstaina oli perjantaina puoleen hintaan! Nojoo mut itseasias se oli ihan hyvä, koska niissä vaatekaupoissa oli ihan mielettömästi ihmisiä, jotka oli ihan hulluina noihin aleihin, eli tää merkitsi sitä, että sovituskoppeihin olis ollu jättipitkät jonot ja ihmismäärän takia ei edes kunnol jaksanut penkoa alevaatteita. Joka tapauksessa Barcelonasta sain hyvät shoppaussaaliit.


Lauantaina saavuttiin miejän vuokrartuun taloon, johon tuli kolme meijän tuttavaperhettä (virhe aiemmassa postauksessa). Talossa on uima-allas ja tsiljoona makuuhuonetta. Meil on ollu tosi hauskaa tääl ku meit on niin iso porukka! Viikonloppuna tulee viel yks perhe. Enimmäkseen ollaan otettu altaalla aurinkoo, luettu lehtiä, uitu jne. Eilen oltiin läheisessä. pikkukaupungissa markkinoilla ja siellä olevilla vesiputouksilla. Vesiputoukset oli aika mahtava paikka, koska se vesi oli niin virkistävää, täällä kun on niin älyttömän kuuma! Tää ipad ei suostu lataamaan kuvia, joten nää mun postaukset on aika tylsiä, mut ei voi mitään.. Yritän uudestaan joku muu päivä.

- love Aino

3 kommenttia:

 1. kuulostaa ihanalta hani <3 laita sit kuvii niist sun shoppailu jutuist viimeistää ku tuutte stadiin (: ja harmi ku se ipad ei toimi :( mut pitäkää hauskaa ! <3

  VastaaPoista
 2. ooo vähä siel on varmaa ihanaa <3! millon tuutte sielt? ei olla nähty ikuisuuteen :(

  VastaaPoista
 3. Taija: joo tääl on ihanaa ja laitan ostoksist ja muustakin kuvii heti kotoo! :) <3

  Iitu: joo onhan tääl <3 me tullaan torstaina ja ei nii :(

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)