lauantai 22. tammikuuta 2011

Freaky like me

Helloo! Tänään on ollu vähän tämmönen järjestelypäivä. Oon suurimmaks osaks ajasta pakannu ja Messiläreissun takii päässy Latino Showhun. Oli ihan kiva tunti, mut ehkä vähän tylsä.tehny kaikkee ennen meijän lähtöö. Olin kyl aamul korvaamas street tunnil, ku en torstain sen Messiläreissun takii päässy Latino Showhun. Oli ihan kiva tunti, mut vähän tylsä.


Tässä vaan kaikkii sekalaisii kuvii tältä päivältä:



Vietettiin tänään vasta Weeran synttäreitä, vaik oikeesti ne oli jo eilen. Annettiin siis kaikki lahjat jne. Syötiin myös kotona tehtyä ihanaa pitsaa, Nam! Täytteenä ainakin: jauhelihaa, fetaa, juustoa, sipulia, paprikaa ja ananasta.

Äiti oli hankkinu mulle matkalukemista. :) Oon lukenu tosta samasta sarjasta kaks aijempaa, ja oon tykänny.





Tää päivä on oikeesti vaan hurahtanu. Huomenna sitten lähtö Thaimaahan. Jännittää! Tää on nyt mun vika postaus ennen matkaa. Pystyn EHKÄ postaamaan perillä jotain lyhyitä juttuja, mutta en oo viel ihan varma, koska siel on vaikee päästä koneelle. Toivottavasti saan paljon kuvia sieltä tänne! :) Mut nyt vielä pakkaamaan.

- love Aino 

4 kommenttia:

  1. hei onks toi uusin rachel riley tullu :D
    kiva, pitää kattoo jos niit ois jo kirjastos ;)

    VastaaPoista
  2. Moi. Olette onnellisesti perilla. Onko teilla yhtaan lapparia mukana? Teidan tasoisessa hotellissa olisi varmaan ilmaiset langattomat yhteydet. Toivottavasti paaset edes muutaman kerran postaamaan, olisi kiva kuulla teidan tekemisista. Me olemme viela Borneolla, Mulun kansallispuistossa. Lennamme huomenna Malesian niemimaalle, lahelle teita. Pitakaa hauskaa! Mummi

    VastaaPoista
  3. Iris ootko lukenu niit muita osia ? :)

    VastaaPoista
  4. Joo mummi täällä ollaan, ja on ollut tosi kivaa! Isillä on ainut läppäri mukana, joten pääsin postaamaan ainakin yhden kerran. Pitäkää tekin hauskaa! Aino

    VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)