maanantai 31. tammikuuta 2011

heyy !

Tänään oltiin tyttöjen shoppailureissulla. Siis minä, äiti, Kukka ja Inkku. :) Kaupoissa ei nimittäin oo ollu kovin kiva käydä, kun isi odottaa aina kaupan edessä närkästyneenä. Joten päätettiin siis lähtee nelistään. Mä löysin tosi kivat legginssit. Sori ei oo nyt kuvaa, mut ne on leopardikuosii ja kangas on pehmeetä. Kukka oli tänään meistä se joka osteli eniten!Nää kaks kuvaa yhestä ihanasta kaupasta täällä, nimeltä My style. Siel myydään ihanii vaatteita ja kaikkii asusteita. En tänään ostanu sieltä mitään, mut viime viikolla ostin kivan silkkisen (en tiiä onks se aitoo) paidan.


Näitä myydään täällä tosi monissa kaupoissa. Must noi on ihan sairaan ihanii, onneks äiti osti meille kotiin kylppäriin tollasen saippuapullon. :)


Käytiin sit tietenki mäkis... :D Big mac maistu ihan samalt ku suomes.Kukka palvomassa pellen kanssa :DTäs vielä allaskuvia!

- love Aino

4 kommenttia:

  1. iha sika ihanan näköne toi kauppa! <333

    VastaaPoista
  2. Vitsi - en oo tajunnu et pystyt kirjottaa sieltäki! Ihania kuvia ja joo hahha muistatko ku isi odotti saksassa aina kauppojen ulkopuolella aamusta iltaan? miss u!

    VastaaPoista
  3. Joo muistan Weera sen silloin Saksassa. :) Mullakin ikävä! <3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)