maanantai 17. tammikuuta 2011

Not just an ordinary Monday

Moikka! Tänään oli just kiva päivä ku minä ja Janina oltiin keittiövuorossa, niin oli kouluu vaan 9.00 - 13.00. Olis oikeesti ollu kaheksast neljään. :D Koulun jälkeen mentiin Janinan kaa Itikseen. Mun tarkotuksena oli ostaa tanssiin sellaset urheilulliset puolpitkät housut ja siskolle synttärilahja. :)

Mä löysin Ginasta kivan paidan. (sininen, pitkähihanen missä on tekstiä ja takana napit, hinta 14.90) En ollu tietenkään suunnitellu ostavani sitä, mut se oli niin kiva, että oli pakko ostaa. Mentiin eka kattoo niitä tanssihousuja h&m:stä, mut siel oli vaan liian pitkii. Löydettiin kuitenki Stadiumista Socin housut alennettuna 14.90, mut sitte ku tulin kassalle niin se myyjä sanokin, että ne maksoki vaan 9.95. :)

Kun tulin kotiin vein koirat ulos. :)

Jee ja kaiken lisäks tänään illal tulee kolme mun lemppariohjelmaa: Salkkarit, Huippumallihaussa ja Täykkärit. :)

- love Aino
                           

9 kommenttia:

 1. voooi ku lutusia koiria :D♥ ja ihanat noi housut!ainii. liityin lukijaks ku kuulin vast tänää et sullaki on blogi :D

  VastaaPoista
 2. mitä ostit mulle lahjaks? haluutko et opetan miten saa isompii kuvii? onks kuninkailta lupa et niiden kuvat saa laittaa blogiin? älä enää shoppaile!

  VastaaPoista
 3. onhan ne aika söpöjä :D <3 ja pinja kiva ku liityit lukijaks :)

  VastaaPoista
 4. Weera, en kerro mitä ostin sulle! Ja tiiän kyllä miten saa isompii kuvii mutku halusin tollasii :D Joo ne anto luvan ku kuvasin niitä ;) miksen sai shoppailla? :o

  VastaaPoista
 5. vooi iivo ja indy on nii sulosii <3

  VastaaPoista
 6. voi ihana-Aino, hieno blogi! <3

  VastaaPoista
 7. Kiva lukea sun blogia pitkästä aikaa. Mekin suunnitellaan reissua yhelle Thaimaan pikkuriikkiselle saarelle nimeltään KohLipe. Se on Langkawin ja Phuketin välissä. Alattelimme olla siellä 3-4 päivää, sitten tulla vielä takaisin Langkawille ja sitte Singaporeen pariksi päiväksi ennen kotimatkaa. Vaarilta terveisiä kaikille.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)