sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Uutta shortsikokoelmiin

 Päätin päähänpistosta leikata mun yksistä kauan palvelleista farkuista lahkeet pois. En oo enää pitkään aikaan tykänny kyseisistä farkuista hirveesti, koska ne on ollu jotenki ahdistavat päällä.
Onneksi leikkasin, koska näistä shorsteista tuli tosi hyvät. Jee! Shortsit on muutenki mun intohimo ja voisin hamstrata vaikka kuinka monet itselleni!

Nyt vaan kesä ja lämpimät shortsikelit tänne ja äkkiä!

P.s Kipeys melkeen nitistetty, paitsi onhan mulla tää nuha ja yskä edelleen. Kuulostan tosi hassulta puhuessani :-D

- love Aino 

6 kommenttia:

 1. heiii tee videopostaus!! ja olisit kuvannu shortsit myös takaa. (:

  VastaaPoista
 2. voitko vähän auttaa mua, että mistä ton bannerin saa ylipäätään blogiin? Ja millä ohjelmalla ja keinolla teit oman banneris? mä yritän säätää picasalla ja se on muutenkin tosi huono laatunen, enkä edes osaa pistää sitä blogiin! :D

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle haaste! Ei ole pakko tehdä jos et halua :) http://reettaslife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Ano1: Joo niin aijonkin, kunhan oon täysin parantunu tästä flunssasta :D Vitsi ois pitänykki kuvata shortsit takaa, hyvä huomio!

  Ano2: Bannerin saa blogiin menemällä ULKOASU ja siitä heti se järjestelesivuelementtejä juttu, sitten siin on palkki, jossa lukee ''kuva'' ja sitten vaan painat muokkaa ja lataat bannerin siihen! Oman bannerini oon tehny paintilla, ei siis sen kummempaa ja ihan hyvä tulee :D Toivottavasti ohjeista oli jotain hyötyä :)

  salli: kiitoos! (:

  Nita: tackar! :)

  Reetta: Kiva :) käyn tsekkaamassa!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)