torstai 9. huhtikuuta 2015

La semana de turismo

Moikka, mitä kuuluu? Mulle tosi hyvää. Viime viikko oli lomailuviikko, koska täällä on pääsiäisenä viikon lomaa eli niin sanottu turismo, jeejee! Oli ihan sairaan kiva viikko täynnä ihania hetkiä. Loma alkoi niinkin mahtavasti, että pääsin ekoihin häihin täällä! Häät oli mun äipän serkun ja ne vietettiin Riverassa. Lähettiin sinne koko purukan voimin 9 aikaan illalla ja takasin tultiin 7 aikaan aamulla. Häät oli tosi hienot, morsian oli niiin kauniina ja ruoka oli herkkua! Häät täällä menee kuulemma aina aika samalla kaavalla ja niin meni nääkin kyseiset häät: ensin hääpari saapuu juhlaan tosi näyttävästi vieraiden ympäröimänä, sitten istuudutaan pöytiin rupattelemaan ja syömään sormiruokaa hetkeksi. Tämän jälkeen morsian ja sulhanen tanssii valssin yhdessä, jonka jälkeen vieraat pyytävät heitä tanssimaan. Morsian tanssii valssin kaiken maailman setien, vaarejen, serkkujen, ystävien, appivanhempien yms. kanssa ja sulhanen taas tätien jne. Tää valssaaminen kesti tietenkin aika pitkään koska vieraita oli lähes 200. Tän jälkeen onneksi päästiin kaikki bailaamaan cumbiaa! Tanssimisen jälkeen syötiin asadoa, jonka jälkeen jatkettiin tanssimista. Täällä aina häät huipentuu ohjelmanumeroon nimeltä Cotillón, jolloin vieraille annetaan erilaisia roolivaatteita kuten päähineitä, kravaatteja, maskeja.. Näihin häihin oli myös hankittu superkivoja kylttejä, joissa oli hauskoja lausahduksia portugaliksi.


Häiden jälkeen vietin muutamat päivät Tranquerasissa nauttien mun ihanien ystävien seurasta. Tuli nimittäin käymään iso joukko kavereita, jotka lähti maaliskuussa Montevideoon opiskelemaan. Otettiin kyllä kaikki irti turismosta: oltiin myöhään ulkona, käytiin bailaamassa, juotiin matea jne!

Sitten keskiviikkona lähdin La Palomaan mun vaihtarikamun Reben (Ruotsi) luokse. Mun lisäksi myös Juli (Suomi) ja Karmen (Viro) lähti reissuun. Vietettiin ihan mahtavat aurinkoiset päivät upeista biitseistä nauttien. Päästiin mm. testaamaan surffaamista, joka osottautui vaikeeksi mutta ihan superhauskaksi! Yhtenä päivänä YFU:n työntekijä Pablo, jolla on talo La Palomassa vei meiät Valizas nimiselle rannalle, joka oli ihana! Katottiin siellä kun aurinko laski ja käveltiin paikan pikkukylässä vähäsen. Tän jälkeen Pablo kutsu meiät illallistamaan hänen luokse. Saatiin nauttia niin hyvästä risotosta.Vietettiin tyttöjen kanssa niin kivat päivät La Palomassa, tullaan kaikki neljä tosi hyvin juttuun! Onneksi meiän kotimaat on semi lähellä toisiaan niin voidaan pitää Uruguay-miittejä välillä :D Tulee helpommaksi ja halvemmaksi lähteä esim. Tallinnaan Karmenin luokse tai Järvenpäähän Julille fiilistelemään Uruguayta kun lentää tänne saakka jos iskee kovakin ikävä, hahaha!

 Wihiiii! 
 Valizas

Palaillaan pian! 

- love Aino

4 kommenttia:

 1. Ihanii kuvii! Mahtavat värit varsinki tossa kolmanneks vikassa.

  Pysyitkö pystyssä surffilaudalla? Me surffailtiin joulukuussa Nicaraguassa ja Costa Ricassa - oli tosi hauskaa, mutta myös rankkaa. Kukka oli selvästi perheen paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äiti! Joo just ja just haha :D oli kyllä hauskaa! Voin kuvitella että kukka pärjäs tosi hyvin :)

   Poista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)