perjantai 13. joulukuuta 2013

Jouluilua

Hei ihanat! Mun viikkoon on sisältynyt paljon kaikkea kivaa. Ensinnäkin on ollut tosi joulunen tunnelma koko viikon ajan. Ihanaa kun aamusin herättyään saa avata joulukalentereiden luukut. Yksi päivä innostuttiin pikkusiskon kanssa askartelemaan joulukortteja, ja tuli niin joulufiilis kun siinä samalla kuunneltiin kaikki parhaat joululaulut läpi. Enää ensi viikko koulua ja sitten alkaakin jo joululoma, ihan mahtavaa! Oonkin jo niin loman tarpeessa. 

Oon tällä viikolla ehtinyt käydä aika paljon salilla. Oon käynyt salilla viime aikoina aika hajanaisesti, mutta tällä viikolla oon ehtinyt käymään tosi hyvin! Ajattelinkin tehdä sunnuntaina treeniaiheisen postauksen nyt vihdoinkin! Eilen näin pitkästä aikaa Hannaa kunnolla kun käytiin kahvilla illalla. Oli niin kiva nähdä Hannaa



Sellasta mun viikkoon! Nyt alankin valmistautumaan Drop the beat- nimiselle (erikois)salitunnille! Kiva päästä kokeilemaan jotain uutta tuntia välillä! Niin ihanaa kun on viikonloppu, nauttikaa kaikin siemauksin siitä! :)

- love Aino 

2 kommenttia:

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)