tiistai 17. joulukuuta 2013

Just do it!

Nyt ois taas aika tehdä treeniaiheista postuasta! Mulla on huono omatunto, kun mun ois pitänyt tehdä tää jo aikaa sitten, mutta nyt vasta saan aikaseksi. No parempi myöhään kun ei milloinkaan! Kaikille jotka eivät vielä tiedä, niin käyn siis salilla Herttoniemen Ladylinella, josta löytyy kahden kuntosalin lisäksi tosi paljon ryhmäliikuntavalikoimaa. Mä tykkään käydä niin salilla kuin myös tunneilla. Enemmän mulla tulee kuitenkin käytyä tunneilla, koska niillä on aina niin hyvä fiilis ja niillä varmasti tulee tehtyä kunnolla! TÄSSÄ on linkki mun aikasempaan treenipostaukseen, jos haluutte lukea vielä vähän tarkemmin mun saleilun tarkotuksesta ja tavoitteista yms. :) Noi ei oo juuri ollenkaan muuttunut miksikään, joten en sen takia kirjoita täysin samaa tekstiä uudestaan.


Uudet Niken treenikengät ja shortsit, molemmat Intersportista! Kivat treenivaatteet tuo mun mielestä lisää motivaatiota urheiluun :) 

Viime viikkoiset treenailut:

Maanantai: Bodypump 1h
Meillä ei ollut viime viikon maanantaina tanssitreenejä, joten menin illalla bodypumppiin. Näistä ryhmäliikuntatunneista bodypump on varmaankin se tunti, jossa mulla on tullut käytyä eniten. Kyseessä on siis lihaskuntotunti, jossa treenataan kaikki lihasryhmät erilaisilla painoilla. Tykkään pumpista tosi paljon, koska se on niin tehokasta lihastreeniä. Tunnin jälkeinen fiilis on myös mahtava, koska tunti sisältää myös niitä hetkiä kun naamaa irvistellen käyttää viimesimpiä voimia, haha. 

Tiistai: CXWORKS 30min, Sh'bam 45min 
Siitä asti kun sain Ladylinelle kortin, mulla on ollut tapana käydä tiistaisin ensin cxworksissa (puolen tunnin keskivartalotreeni) ja sen jälkeen Sh'bam-nimisellä tanssitunnilla, jossa tehdään melko helppoja juttuja superhyviin biiseihin! Jokaisessa biisissä on erilainen teema, esim. yksi biisi on lattareita ja toinen taas hoppityylistä tanssia. Tää tunti on vaan aina yhtä hauska ja siellä tulee hullu hiki ihan huomaamatta! 


Keskiviikko: Bodycombat 1h 
Oon vasta vähän aikaa sitten innostunut bodycombatista. Kyseessä siis tunti, jolla hyödynnetään erilaisten taistelulajien tekniikoita. Combat on sairaan hauskaa, kun saa vaan päästää kaiken energian itsestään irti.

Torstai: Kuntosali reilu 1h
Välillä on ihana mennä salille, ja tehdä vaan ihan itsenäisesti treeniä. Sillon voi tehdä just niitä juttuja, jotka kokee itselleen sopiviksi. Tällä kertaa painotin treenissä käsien lihaksiin sekä vatsa- ja selkälihaksiin. Eniten käytän käsitreenissä ihan käsipainoja. Ja salitreenin alkulämmittelyksi yleensä joko juoksen tai käytän crosstraineria. 

Perjantai: Drop the beat 45min 
Drop the beat oli siis eroikoisuutena järjestetty tunti, joka oli 45 minuutin tanssipläjäys. Sarjat oli tosi yksinkertaisia, mutta kyllä siellä kuuma tuli. Hauska tunti kyseessä, joka meni ihan supernopeesti! Oli tosi kiva kokeilla välillä jotain ihan uutta tuntia. 


Siinä siis viime viikon treenailut! Oon tosi tyytyväinen viime viikon treenimäärään, vaikka ei mulla mitään tiettyä määrää ookkaan kuinka monta kertaa viikossa salille on pakko mennä. Tulee kuitenkin hyvä mieli, jos on ollut aikaa ja motivaatiota treenaamiseen :) 

- love Aino

2 kommenttia:

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)