lauantai 2. marraskuuta 2013

Sivistynyt Aicsu

Moikka ihanat! Vietin eilen tosi sivistyneen perjantai-illan, hehe. Käytiin nimittäin perheen kanssa syömässä ensin kivassa ravintolassa, jossa oli mereneläväviikot meneillään! Just oikee paikka mulle, rakastan nimittäin simpukoita, katkarapuja ja muita mereneläviä. Söinkin tosi hyvän risoton, jossa oli paistettuja kampasimpukoita, nam! Syömisen jälkeen mentiin Kom-teatteriin katsomaan näytelmää nimeltä Orkesteri. Oli tosi kiva käydä pitkästä aikaa teatterissa, en edes muista millon viimeks oisin ollut! 

Älkää ihmetelkö tota laastaria tossa mun kulmakarvan yläpuolella.. Multa nimittäin käytiin nappasemassa luomi siitä pois pari päivää sitten :D 


Siinä näättekin mun uuden nahkatakin, josta tykkään ihan hirveesti! Mulla on ollut oikeestaan koko syksyn nahkatakkiongelma, kun oon omistanut vaan sellasen lyhythihasemman nahkatakin, joka on aika epäkäytännöllinen Suomessa. Onnekseni löysin ihan vahingossa Fida lähetystorilta täydellisen nahkatakin vielä edulliseen hintaan!

Kiitos muuten kaikille mahtavista postausideoista! Toteutan niitä ihan tässä lähiaikoina. Nyt lähden Essille viettämään rentoa tyttöjeniltaa. Muistakaa tekin viettää kiva ilta! :)

- love Aino

6 kommenttia:

  1. Moi! Sulla on aivan ihana blogi, rakastan sun hyvälaatuisia kuvia, mutta yksi asia vie todella paljon lukemisintoa pois. On nimittäin tän blogin leveys, se on tosi iso. Se häiritsee mua ainakin lukemasta. Olisi mahtavaa, jos voisit vähän muokata tätä ulkoasua pienemmäksi ja tekstin fontti voisi olla erilainen. Kiitos ja kumarrus jos tämän voisit tehdä, voisin taas lukea innolla postauksiasi! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja kiva kuulla, että tykkäät mun blogista! :) Toi blogin leveys vaihtelee tosi paljon koneittain, esim mun koneella se on paljon pienempi kuin esim. mun äidin koneella. Tää johtuu kai siitä, että koneiden ruudun kokoa saa muutettua :D mulla se on sitten vissiin vaan pienemmällä. Toivottavasti tajusit jotain mun huonosta selityksestä XD en kuitenkaan hirveesti voi lähteä blogin ulkoasua, kuten fonttia muokkaamaan koska itse tykkään siitä. Voin jossain vaiheessa katsoa, että mitä voisin tehdä tolle blogin suuruudelle :)

      Poista
  2. jäikö tuosta luomen poistattamisesta jälkeä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei jäänyt mitään pahaa! Pikkunen tosi huomaamaton jälki siihen kai jää.

      Poista
  3. Voisitko kertoa vähän enemmän siitä dance.fi muodeostelmaryhmästä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Treenataan siis nyt koreografiaa, jolla mennään kisaamaan ensi kesän show-tanssin sm-kisoihin :)

      Poista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)