sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Shoppin' in Sweden

Moikka! Mulla on ollut ihana syysloma, joka ikävä kyllä meni tosi nopeesti. Lähdin melkeen heti Tahkolta tultuani eli keskiviikkona Ruotsiin risteilylle mun mummin, siskon ja äidin serkun kanssa. Oli tosi rento reissu, hyvän seuran, ruuan ja shoppailun merkeissä. En itseasiassa ollut käynyt pitkiin aikoihin Ruotsissa, joten oli tosi kiva päästä muutamaksi tunniksi kiertelemään Tukholmaan. Vaikka ei me hirveesti muuta tehtykkään Tukholmassa, kun vaan kierrelty niitä kauppoja, hehe.

Tosi ihanaa kun sain nyt vähän täydennystä vaatekaappiini! Vaikka en nyt mitenkään hirveen paljon shoppaillutkaan niin tuntuu, että sain ostettua tosi tarpeellisia juttuja. Oon huomannut, että mun vaatteiden shoppailu on vähentynyt aika paljon viime aikoina. Musta se on tosi hyvä juttu, koska nyt en enää ostele mitään turhuuksia. Ainakaan yhtä paljon kuin ennen :D

Tälläsissä vaatteissa mä käppäilin Tukholmassa:

Farkut ja takki: Zara
Kengät: Nilson
Laukku: DKNY
Paita: Supertrash




Ostokset: 
 Ostin tän ihanan pehmosen neuleen Hollisterilta. Oon niin tyytyväinen tähän ostokseen. Toi on niin täydellinen nyt tulevalle talvelle! Tän lisäksi ostin Hollisterilta yhden topin, jota en kuvannut, mutta tuutte näkemään sen varmasti asukuvien yhteydessä. 
Ginan Midseason-aleista mukaan lähti tommonen rento collegepaita, jonka tyylistä oon halunnu jo pitkään. Sen lisäksi sieltä löytyi ihana jakku, jonka voi tosi hyvin laittaa esim. bileisiin! Oon niin tyytyväinen kaikkiin mun ostoksiin. Kaiken lisäksi kaikki muut paitsi toi Hollisterin neule oli alennuksessa! Ruotsissa oli meneillään monessa kaupassa Midseason-ale, mikä oli tosi kiva ylläri! En tiiä yhtään onko Suomessakin tommoset alet tällä hetkellä meneillään, kun en ole niin pitkään aikaan Suomen kaupoissa pyörinyt.

Äh, huomenna taas paluu arkeen! Olisi mennyt helposti vielä viikko lomailua tähän päälle. Toisaalta on tosi kiva nähdä ihania koulukamuja huomenna :)

- love Aino 

6 kommenttia:

  1. Tuo sun takki on älyttömän upea! :-)

    VastaaPoista
  2. Ihanii kuvii!! Ootko muuten koskaan seurustellut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Riippuu mikä lasketaan seurusteluks..

      Poista
  3. uuu ihana baby!! <3 nyt liityn lukijaks :) ja noi ostokset on ihania :3
    täs mun blogi http://lovinclothes-tuulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! <3 Käy liittyy sun blogin lukijaks kans!! :)

      Poista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)