maanantai 19. marraskuuta 2012

MNF

Viime viikonlopun kaltaset viikonloput on ihan parhaita. Oltiin nimittäin kavereiden (ja Herttoniemen seurakunnan) kanssa Maata Näkyvissä festareilla Turussa. Meno oli ihan huikee ja seura sitäkin parempaa! Bussi Turkuun lähti kahdeksalta lauantaiaamuna ja ajettiinkin suoraan festarialuueelle. Illalla lähdettin yhdentoista aikaan upeaan majataloon yöksi.  Sunnuntaina suunnattiin vielä festareille ja lähettiin iltapäivällä takaisin kohti Helsinkiä.

Huomaa, että viikonloppuna uni jäi vähän vähemmälle. Oon taas niin väsynyt että huhhuh. Nukahdin tänään melkeen kouluun ja iltapäivällä Sennin sohvalle, hups. Tän illan vietinkin rennosti himassa lemppariohjelmia katellen.


Pitkästä aikaa asukuvaa! Kuvista ehkä huomaakin millainen meno festareilla oli. Kaikki bändit ei ehkä soittanu just sellasta musaa mitä mä tykkään kuunnella, mutta mahtava fiilis oli tuolla tärkeintä. Kyllä meidät saa hevibändienkin tahtiin hyppimään ja moshaamaan, haha. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!


- love Aino

8 kommenttia:

 1. Tosi hienoja ja tunnelmallisia nuo keikkakuvat :)

  VastaaPoista
 2. hei mitä tarkottaa moshaaminen :D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ihana :D ja näin sanoo wikipedia : Moshaus on aggressiivinen tanssityyli, jota harrastetaan yleensä punk- ja metallimusiikkikonserteissa. "Moshaajat" hyppivät ympäriinsä, tönivät toisiaan ja heiluttavat hiuksiaan musiikin tahtiin. Englannin kielessä moshauksesta (moshing) käytetään myös termiä hardcore dancing. XD

   Poista
 3. mua harmittaa kauheesti kun en päässy tonne ku oli jo muuta ohjelmaa sovittuna! täytyy ens vuonna yrittää uudestaan :) oot tosi söpö tos vikassa kuvassa! :)

  VastaaPoista
 4. ooot superkaunis! :) mil oot tehny noi viimesen kuvan kiharat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ihana! kikkurat oon tehny jollain kymmenellä pikkuletillä, laitoin vaan yöksi kosteeseen tukkaan ja aamulla mun hiukset oli kunnon leijonanharja haha :D noi kiharat kesti muuten muutaman päivänkin!

   Poista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)