tiistai 14. helmikuuta 2012

Happy Valentine's day my lovely followers!








Ihanaa ystävänpäivää teille kaikille, jotka nyt luette tätä tekstiä! Ootte kaikki tosi tärkeitä mulle<3 Leivoin eilen M&M keksejä ystävänpäivän kunniaksi, ja annoin niitä sitten koulussa kamuille. Näytti siltä, että niistä tykättiin, ainakin kaikki popsi niitä koulussa! Olin tänään mun kahden hyvän ystävän kanssa leffassa katsomassa elokuvaa nimeltä Hulluna Saraan. Se oli omalla tavallaan hyvä, ja nauroin vedet silmissä muutamassa kohdassa. Leffa oli alunperin täynnä, mutta sinnikkään jonossa odottelun jälkeen saatin liput, joita jotkut eivät olleet tullut hakemaan varauksesta. Saatiin vielä paikat keskeltä koko salia!

Mulla on ollut tosi kiva päivä, toivottavasti teilläkin!

P.s Tajusin juuri, etten pääse koko ensi viikkoon postaamaan. Eli jos teille tulee jotain ideoita ajastettuihin postauksiin tolle kyseiselle viikolle niin antaa tulla! En nimittäin halua tänne koko viikon taukoa, eli ideat tulisivat todella tarpeeseen.

- love Aino

6 kommenttia:

  1. Sie oot aina niin ihanan happee <3

    VastaaPoista
  2. mun mielestä voisit tehä postauksen sun riparista. sitten kun tuut sieltä :) oot muuten ihana ku oot aina niin iloinen ja positiivinen ja sulla on söpö hymy :)!

    VastaaPoista
  3. Ainokainen - alkaako sulla nyt ripari vai mikset pääse postailemaan?Jos niin, toivotamme sulle oikein mukavaa viikkoa. Oot ihana! Mummi

    VastaaPoista
  4. ihanan pirteet kuvat! ja hyvää ystävänpäivää vielä! oiskos videopostaus taas mitään? :)

    VastaaPoista
  5. Ano: juuuu ajattelin tehdä :) Kiitos ihana!

    Mummi: joo on ripari silloin! Kiitos paljon :) te myös ihania!

    Nita: Voisin ehkä tehdäkkin :) ja kiitos!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)