torstai 3. marraskuuta 2011

Modelthing


 Hey sweeties! Ylhäällä parin päivän takaset asukuvat. Täytyy sanoo et on ollut kauheen koulupainotteinen viikko. Melkeen joka päivä oon tullu koulusta suoraan kotiin lukemaan kokeisiin. Onneks nyt pahin on ohi, hissan koe nimittäin!

Niin ja oli mulla teille jotain muutakin asiaa! Oon nimittäin alottanu uuden ''harrastuksen''. En oikeen tiiä mikä sen virallinen nimi on, mutta siis tavallaan malli''koulun''. Siel opetetaan kävelyä, otetaan kuvia ja sit siinä on kai jotain stailaustakin ohella! Olin tiistaina siellä ekaa kertaa ja tykkäsin tosi paljon! Jännää nähä mitä tästä nyt tulee, toivottavasti kiva juttu.

Tänään oli onneks tanssi, vähän jotain muutakin tekemistä kokeisiin lukemisen lisäksi. Huomista, perjantaita odotellessa!

- love Aino

8 kommenttia:

 1. missä se on se mallikoulu ja mistä löysit sen ja innostuit käymään siellä? :)

  VastaaPoista
 2. Laura: kiitti paljon! :)

  Nita: se on jossain keskustas, ja löysin sen ku olin muotimessuil ja sit siel oli sen mallitoimiston piste, ja sit vaan innostunki siit!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva! Kuulostaa jotenkin ihan sun jutulta! :)

  VastaaPoista
 4. vitsi sulla on ihana blogi!
  jään seuraamaan :)

  http://juliajohannna.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Nita: joo niin se vaikuttaaki:))

  Julia: hei kiva kiitos! :)

  VastaaPoista
 6. oiettä mäki oon joskus meinaillu osallistua tollaseen "mallikoulu" juttuun, mut se makso sillon ainakin niin paljon ettei ois varaa ollu :( ehkä mäki joskus vielä pääsen :D voin kyllä tosi hyvin kuvitella sut sielä! :)

  VastaaPoista
 7. Amalia: joo kyllä toikin jonkun verran maksaa.. mutta kiitos ja kiva kuulla että pystyt kuvittelemaan mut sinne! :D

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)