sunnuntai 20. marraskuuta 2011

I'm still waiting for the snow to fall

Vietin suurimman osan viikonlopusta kaupungilla. Perjantaina oltiin Sallin kans kaupoissa, eilen kävin hakemassa varauksesta unelmakengät ja tänään oltiin porukalla ihastelemassa joulukadun avajaisia! Mukana oli aika eri-ikästä porukkaa 4-vuotiaasta mummiin nimittäin. :) Päivän kohokohdaksi käytiin ravintolassa nimeltä Santa Fe syömässä meksikolaista ruokaa!

Odottelen edelleen sitä lunta, jota vähän luvattiin satelevan tänään...Weera sisko


Kummitädin söpöt lapset, Linne-lotte ja Eelis


Ja tässä kengät, joita en vaan voinut vastustaa! Etsiskelin tän tapasia jo alkusyksystä, mutta missään ei ollut näin kivoja. Nyt lyöty H&M:stä ja tais olla vika pari. Tein perjantaina jo yhden toisen huippukenkälöydön H&M:stä, mustat korkkarit viidellä erolla!?  Tulipahan nyt ainakin täydennystä kenkähyllyyn, kenkiä kun ei koskaan voi olla liikaa...

P.S. Viime yö oli myös tosi hauska Karlalla, kiitti tytöt!

- love Aino

4 kommenttia:

  1. ihania kuvia! ja noi kengät on just ihanat! :)

    VastaaPoista
  2. Noi kengät on ihan sika kivat ja muuteki kiva postaus. meiänki pitää mennä sinne Santa Fe:n syömää ku ollaa mietitty jo kauan aikaa.. :) sopisko ehk perjantain?

    VastaaPoista
  3. Saga: kiitos! Niimpä muuten mietittiin sitä jo kesäl.. :) joo kyl se käy EHKÄ, jutellaan siit viel, ois ainaki sika kiva! :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)