tiistai 30. elokuuta 2011

white basic top with blue jeans

Moikkamoi! Sori ku on ollu vähän hiljasen puoleista täällä päin, mutta nyt en jaksa siitä jaaritella vaan meen suoraan asiaan! :-D

Tänään aamulla olin valinnut kivat vaatteet. Lähin viemään koiria siinä puolta tuntia ennen kouluun lähtöä ja ihan yhtäkkiä alko sataa ku saavista kaataen. Ehin onneks ennen pahinta sadetta suojaan jonku autokatoksen alle, mut en ollu ehtiny olla siinä varmaan minuuttia kauempaa, kun kuulin ukkosen jyrinää ja mun oli ihan pakko lähtee pinkoo kotii päin.. :-D joo tiiän, että jos juoksee sateessa niin kastuu enemmän, mut anyway mun kivat vaatteet oli läpimärät! Ja jouduin tietty vaihtamaan tosi kiireessä vaatteitani. Vetäsin kaapista valkosen perustopin ja vaaleensiniset farkut ja heitin siihen päälle vielä mustan bleiserin. Eli aika basic vaatteilla mentiin, mutta itseasiassa ihan hyvältä näytti!



Koulussa pidin vielä bleiseriä tossa päällä, mut huomasin et ei aina asussa tarvii olla mitään niin erikoista, vaan välillä tollaset tavalliset voi olla oikeesti kivat! 

toppi-GT Farkut-Blanco (Espanja)




Niin ja tänään on ollu ihan tavallinen tiistai. Ootan tosi paljon viikonloppuu, ku on suunnitteilla kaikkee hauskaa!

- love Aino

6 kommenttia:

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)