torstai 11. elokuuta 2011

ihania tyylijuttuja part 1

Ajattelin tässä listata muutaman tämän hetkisen suosikkini pukeutumisessa. Painotan tämän hetkisyyttä, koska nämä saattavat vaihdella aika useasti. Suurin osa jutuista on hankinnassa, ellei ole jo hankittu! 

Image and video hosting by TinyPic

Kaikki pitsijutut! Tykkään ihan älyttömästi vaan tosta materiaalista. Tällä hetkellä mulla on liian vähän pitsisiä vaatteita, mutta onneksi tekeillä on se pitsitoppi mihin ostin vähän aikaa sitten kankaan.

Image and video hosting by TinyPic

Neulepuserot. Oon aina tykänny jonkin verran kaikenlaisista neuleista, mutta nyt oon tykästyny erityisesti vähän löysiin neulottuihin juttuihin! Toi väri varsinkin on ihan mahtavan ihana. Tuon tapainen kuuluu ehdottomasti ostoslistalleni.

Image and video hosting by TinyPic

SULAT!! Niinkuin kaikki, jotka mun blogia lukee niin jo varmaankin tietää tästä mun villityksestä :-D

Image and video hosting by TinyPic

Tämän tyylisiä printtipaitoja mulla ei oikeastaan ole. Siis ainakaan näin kivaa! Mulla jotenkin tulee mieleen, että tän tyylisiä vois löytää kirpparilta, en tiiä yhtään oonko oikeessa mut jotenki tulee vaan sellanen fiilis :-D

Image and video hosting by TinyPic

Läpikuultavan paidan ostinkin juuri tässä lähiaikoina. Oon rakastunu kaikkiin läpikuultaviin ihanuuksiin, niinkuin esim. tohon kyseiseen siniseen!

Photos from: weheartit.com

Ja lisää tälläistä on luvassa, koska tässä ei ollut vielä mun kaikki suosikit. Tähän postaukseen sain idean itse, mutta jos teillä lukijoilla tulee mieleen jotain mitä haluaisitte nähdä blogissani, niin kertokaa, koska toteutan hyviä ideoita mielelläni. :)

- love Aino

3 kommenttia:

 1. Hei oot tosi nätti! Ja kiva blogi sulla! (:

  http://ilovephotography-jonna.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Että sä oot nätti! Ja ruskee, nii kade! Kiva blogi sulla, sait tästä itelles lukijan(;

  VastaaPoista
 3. Jonna: kiitos paljon! (:

  Roosa: kiitos älyttömän paljon! :-)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)