torstai 17. maaliskuuta 2011

I love spring!

Moikkamoi! Tiivistettynä nää parit päivät: koulua, tanssia ja kavereita. Tiistaina oli showtunti ja keskiviikkona streetti. Tänään olin Sagan kaa latinoshow tunnilla. Täl hetkel tykkään ehkä kaikista eniten tost latinotunnista. Se on vaan nii hauskaa!

 Oon mä muutakin kyllä tehny ku ollut koulussa ja tanssissa. Eilen illal olin Janinan ja Sagan kaa nopeella iltakävelyllä. Janina ja Saga oli lähös kauppaan viemään Janinan pulloja ja mä lähin niiden mukaan. Tänään oltiin liikkatunnil uimassa. Siitä mul ei oo mitään erityistä kerrottavaa. Ei se ollu mitenkään kamalaa vaan ihan ookoota. Matikan tunnilla tänään oli aika masentavaa kun viikon päästä on koe enkä tajuu niist jutuista yhtään mitään. Täytyy nyt sit lukee tavallista enemmän.. Oon myös kuvaillu jonkun verran niinku lupasin. :) Mun viime postaus oli nimittäin aika tylsä ton kuvapuolen suhteen. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sain tiistaina kässäntunnilla ton mun cllogepaidan valmiiks. Oon tosi tyytyväinen tulokseen. Toi resori autto ihan hirveesti tohon onnistuvuuteen. Viime viikol en nimittäin ollu ihan varma ton onnistuvuudesta, mut toisin kävi! Toi oli oikeestaan ensimmäinen kässäs ittelleni tekämä vaate, jota oikeesti viittin myös käyttää.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 Tänään aamul mul oli niin keväinen olo. Teiltä oli suurimmaks osaks sulanu lumet ja aurinko paistoi ja linnut lauloi. :D Vieläku noi lumet sulais muualtakin kuin vain autoteiltä niin ahh!

Image and video hosting by TinyPic

Jeeejeee ja Demi tuli tänään postissa!

- love Aino

2 kommenttia:

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)