tiistai 22. maaliskuuta 2011

Black and White

Heippaheippa! Kaikki on ollut ihan mukavasti viime viikonloppuna ja nyt alkuviikolla. Taija oli meillä lauantaista sunnuntaihin yötä. Oli tosi kivaa, katottiin Step up 3, joka on aivan ihana leffa! Näin sen ekan kerran kesällä kun oltiin Janinan kanssa kattomassa sitä ja se oli mun mielestä jo silloin mielettömän hyvä. Ja niin oli edelleen.

 Eilen olin koulun jälkeen Janskulla. Oltiin koneel, juteltiin kaikkee hömppää ja katottin siinä samalla vähän telkkarii. Tänään koulus oli aika kivaa. Yksi syy siihen oli se, että oli kässää! Mul on nyt tavallaan kaks työtä kesken, koska aijon tehä meijän koiralle eli Indylle sellasen ulkoilupuvun. Leikkasin kyl kaavat, mutta sitten en voinutkaan jatkaa pidemälle, koska en tiedä Inun tarkkoja mittoja. Päätin aloittaa tekmään sellasesta kesäisestä kukkakankaasta pussukkaa ja jatkaa sitä pukua ens viikolla.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sain viikonloppuna Taijalta sen hiihtoloman Kanadan matkan tuliaisen. Sain ton ihanan ystävyyskorun ja ton kukkatopin. Tykkään noista kummastakin tositosi paljon!

Image and video hosting by TinyPic

Illalla taas MUODIN HUIPULLE jiippiii! Ja viikko jatkuu mukavissa tunnelmissa. :)

- love Aino

4 kommenttia:

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)