tiistai 20. elokuuta 2013

Tired but HAPPY
Täällä kirjottelee yksi väsynyt lukiolainen. Koulua on kestänyt vasta reilu viikon ja oon nyt jo tosi väsynyt. Aikasia aamuja lukuun ottamatta koulussa on yllättävän kivaa! Koko ajan tutustuu paremmin ja paremmin omiin luokkalaisiin. Meillä on perjantaina nasut. Ootan tosi innolla, vaikka vähän pelottaa mitä ne kakkoset on meille pikkusille ykkösille keksinyt :D Nasuissa toivottavasti tutustuu vielä enemmän uusiin ihmisiin.

Mulla alkoi muuten eilen tanssitreenit! Pitkästä aikaa show-tanssia. Mullahan oli viime keväänä tauko tanssista, kävin vaan salilla. Nyt hain ihan mielenkiinnosta Dance.fille show-muodostelmaan, ja positiivisena yllätyksenä pääsin siihen! Myös Taija, Miri ja Mia on muokassa, joten tosi kiva, että sieltä löytyy kamuja. 

- love Aino

2 kommenttia:

 1. Ootan innolla et pääsen perjantaina kostamaan sen mitä ite koin vuos sitte :D

  ja voin antaa viel pari hyvää vinkkii:
  1. ota vaatteet jotka oot valmis heittää nasujen jälkee roskiksee
  2. talouspaperii/pyyhe tulee tarpeeseen
  3. Ja en oo ollu suunnitteluryhmässä ni en tiiä tarkalleen ohjelmasta mut usein ollaan vissiin menty uimaan, joten lämmintä puhasta vaatetta mitä voi pukee sen jälkeen. Itellä ei ollu viimevuonna oikeen mitään mukana ja jouduin lähtee kotiin tosi aikasin ku oli niin kylmä :(

  t. herykin kakkonen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos hyvistä ohjeista, näistä oli oikeesti apua :)
   Ja oli parhaat nasut!! Ootan jo innolla, että saan kostaa ens vuonna XD

   Poista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)