perjantai 2. elokuuta 2013

LONDON PART 2


Tajusin, että laitoinkin jo suurimman osan kuvista edelliseen postaukseen, mutta siinä nyt vielä joitakin kuvia meiän matkasta. Oltiin meiän viimesenä kokonaisena päivänä Camden Townissa, joka oli ihana paikka! Se oli semmonen torialue, jossa oli vaikka mitä kojuja, joissa myytiin kaikkea vaatteista ruokaan. Ah toi paikka oli kunnon ruokaparatiisi.. Oli kyllä kauheen haikeet tunnelmat meiän lähtöpäivänä, sillä jouduttiin Lontoon lisäksi jättämään meiän rakas Emma sinne. Seuraavan kerran nähdäänkin Emma vasta vuoden päästä. Teen vielä ostospostauksen mun shoppailuista, mutta varotan, että saattaa mennä hetki ennen kuin saan kaiken kuvattua :D

- love Aino 

10 kommenttia:

 1. Rakastan näitä matkapostausia, ihania kuvia, aivan pakko vaan päästä taas matkusteleen <3 Tiedätkö muuten mistä tuon viimeisen kuvan tytön mekko on? :) Ja anteeksi uteliaisuus, olen uusi lukija, mitä varten Emma asuu Lontoossa (opiskelu, perhe..)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon! :) haha joo siinä kuvassa oon mä ja mekko on Bershkasta :D ja Emman koko perhe siis muutti Lontooseen :)

   Poista
 2. Toi maximekko on ihana! Mistä se on? :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)