tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesätyttö




Pitkästä aikaa kunnon asukuvia! Kiitos Emman joka lähti mun kanssa kuvailemaan tossa yksi ilta :) Toi napapaita ja shortsit on molemmat Bikbokista vähän aikaa sitten hankittuja. Oon ihan rakastunut noihin shortseihin! Ei melkeen tekisi mieli muita shortseja päälle laittaakaan. Tykkään myös tosi paljon tosta topista. Mun mielestä ton voi tosi hyvin yhdistää just korkeevyötäröisiin shortsehin tai hameeseen. Ja hei huomaatteko jotain uutta ja kimmeltävää mun navassa, hehe ;)

Käytiin tänään Emman ja Hannan kanssa tsekkaamassa Kauhean kankkusen kolmososa. Tykkäsin ihan hulluna! Tuli naurettua kyllä taas ihan kunnolla, niin parhaita noi kaikki kolme osaa mun mielestä :D Odotan tosi innolla perjantaita, koska silloin koittaa setäni häät. Oon ollut elämäni aikana vaan kerran aikasemmin häissä, joten tosi ihanaa päästä perjantaina juhlimaan. Ja wuhuu, pääsen aamulla kampaajalle laitauttamaan mun hiukset!

- love Aino

6 kommenttia:

  1. Oot kyllä ihan kesätyttö <3

    VastaaPoista
  2. Oot ihan supernätti! Mä oon haaveillu tosi pitään napakorusta mut vielä en oo uskaltautunut :/ tää sun blogis on yks mun lemppareista, ja aina kun huomaa, että oot postannu ni tuun tosi innolla lukemaan! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten ihana kommentti, kiitos <3 Tälläset mahtavat kommentit lisää niin paljon mun postausintoa! Ihana kuulla että mun postauksia oikeesti luetaan innolla :) Joo mulla oli sama juttu ton napakorun kanssa, mutta sitten vaan päätin repästä ja mennä laittamaan! :D

      Poista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)