lauantai 29. kesäkuuta 2013

BASSLINE FESTARIT

Mentiin tänään Taijan ja Lauran kanssa koffin puistoon Bassline festareille. Tapahtuma oli tosi rento ja siellä oli huippuhyvä fiilis! Lisäksi festarit olivat ilmaiset. Päivän paras esiintyjä oli ehdottomasti Sini Sabotage, joka veti hyvät biisit mukaan lukien tietsyti Levikset repee. Sinin lisäksi festareilla nähtiin paljon muitakin hyviä räppäreitä. Musta tälläset ilmaisfestarit on aina tosi kivoja tapahtumia ja näitä sais olla enemmänkin!
Huomenna ollaan lähössä perheen kanssa taas mökkeilemään. Mulla ei oo nyt mitenkään erityisen mökkeilyfiilis, mutta toisaalta kyllä mä siellä muutaman päivän viihdyn. Yritän postailla sieltäkin, koska en halua tänne mitään turhan pitkiä taukoja!

- love Aino 

2 kommenttia:

  1. Hitsi ku ois tienny et on tälläset festarit! Olis ollu mahtii nähä Sini Sabotage! No ehkä mä vielä kerkeen myöhemminkin :) Ihana paita, mistä toi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää eikä :( No mäki sain tietää vast eilen aamulla kaverilta :D no mut eiköhän näitä samantapasia tapahtumia tuu vielä lisää :) Paita on kirppikseltä, alunperin Abercrombie!

      Poista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)