maanantai 7. heinäkuuta 2014

Greetings from my vacation

Hei taas! Kesätyöt on nyt saatu kunnialla päätökseen ja mun varsinainen lomailu on voinut alkaa. Heti töiden loputtua suunnattiin Sagan kanssa Turkuun ruissiin niin kuin kerroinkin. Oli ihan huippureissu täytyy sanoa. Oltiin vaan yksi päivä ruississa ja olisi siellä vierähtänyt ainakin toinen päivä ihan helposti. Yhden päivänkin aikana ehdittiin kuitenkin kokea vaikka mitä! David Guettan keikkaa odotin ehkä eniten, ja en todellakaan joutunut pettymään. Niin huikeeta oli! Tosin ruissin bussijärjestelyjä en ehkä kehuis hirveesti.. Guetta lopetti soittamisen klo 1.30 ja oltiin Sagan kanssa Turun keskustassa vasta puoli viiden aikoihin aamulla :D Sillon se ei ehkä naurattanut, mutta heti seuraavana aamuna jo naurettiin meiän kommelluksille.

Ruissin jälkeen tultiin perheen ja muutaman kaveriperheen kanssa mökkeilemään Paraisille tähän Turun lähistölle. Meillä on ollut täällä ihan mahtavat säät joka päivä! Oonkin oikeestaan vaan nauttinut auringosta ja ottanut rennosti. Mökki on ihan merenrannassa, joten ollaan myös veneilty ja käyty yhdessä saaressa saunomassa.


1. Ruisrock! 2. Puspus 3. Upee ilta ruississa! 4. Mä, Saga ja joku random jäbä, joka liitty hetkeks meiän seuraan XD


Hahaa saatiin hullut naurut seuraavana aamuna kun huomattiin, että joku random oli photobombannu mun Sagan ja Hannan festariselfien näyttämällä keskaria :D


1. Täniiii ja uus bikinin yläosa :) 2. Botskillaa! Toi kuva otettiin ehkä 10min ennen ku kastuin läpimäräksi aaltojen takia. 3. Perusposetusta 4. Löysin sieltä saarelta uuden kaverin. Niin sulonen kisu!


Otettiin Sagan kanssa ihan hullusti kuvia perjantaina. Tässä mun yks lemppareista!Oltiin viettämässä koulukamujen kanssa iltaa Mustikkamaalla about viikko sitten. Ihanaa oli nähdä murusia!

Ja loppuun vielä Countdown mun vaihtoonlähdöstä. Iiik ihan pian!! 

P.s Postaus tehty kännykällä, joten pahoittelut vähän kököstä kuvien asettelusta sun muusta! 

- love Aino 

1 kommentti:

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)