perjantai 19. heinäkuuta 2013

SAIMAA

Moi ihanat! Olin melkeen viikon Saimaalla veneilemässä meiän ja kahden muun perheen kanssa. Tulin siis tänään kotiin, ja mun muu perhe jäi sinne vielä seilailemaan. Mulla oli mukavat kuusi päivää, vaikka aluksi olinkin epäluuloinen tätä reissua kohtaan. Turhaan olin! Halusin kuitenkin tulla jo nyt kotiin, koska huomenna juhlitaan Karlan synttäreitä ja maanantaina koittaa Lontoo, joten halusin vähän hengähtää näiden kahden matkan välissä.

Saimaalla tuli oikeestaan vaan chillailtua. Kahtena ensimmäisenä päivänä oli ihan täydelliset säät! Silloin tietysti makasin pelkästään veneen katolla ja otin arskaa. Oli ihanaa kun pystyi vaan hypätä veneen katolta järveen virkistäytymään, jos tuli liian kuuma, hehe :D Matkan aikana käytiin muutamassa luonnonsaaressa, jossa ei ollut oikeastaan mitään muuta kun grillikatos, jossa paistettiin lettuja ja muuta hyvää ruokaa. Näiden paikkojen lisäksi käytiin Puumalassa ja Savonlinnassa pyörähtämässä. Puumalassa kirjaimellisesti vaan pyörähdettiin ja nukuttiin yksi yö, mutta Savonlinnassa oltiin yön lisäksi koko päivä. Kierrettiin kaupunki, käytiin torilla ja syötiin superhyvässä muikkubaarissa!

Semmonen reissu tällä kertaa! Tosi erityylinen kesälomamatka, mitä ollaan edellisinä vuosina tehty. Jotenkin tosi hassua, että vaikka asun Suomessa ja oon suomalainen, niin en ole nähnyt paljon mitään paikkoja täältä kotimaasta, haha :D Nyt ainakin näin vähän muutakin täältä Suomesta kuin pelkkää Helsinkiä. Seuraavana kohteena mulla onkin tosiaan Lontoo, jäiks!

- love Aino 

6 kommenttia:

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)