torstai 27. kesäkuuta 2013

Elämä on ihanaa



Moikka kamut! Tämä viikko on ollut kertakaikkiaan ihana. Siihen on sisältynyt todella paljon iloisia hetkiä, mutta myös haikeutta. Maanantaina oltiin meiän tyttöporukalla stadikalla. Oltiin sovittu Emman kanssa, että hypätään kesän aikana kympistä ja sehän meiän oli pakko myös toteuttaa. Voin sanoa, että se oli ihan hirveen pelottavaa. Okei fiilis sen jälkeen oli mahtava, koska ylitettiin ittemme! Stadikalta suunnattiin Vapianoon syömään.



Tiistaina oltiin päivällä pelaamassa beach volleyta aika huonolla menestyksellä :D Haha, meistä kukaan ei ollut mikään professional kyseisessä lajissa, joten peli oli aika vaikeeta saada aikaan. No mutta ainakin me yritettiin ja saatiin loistavat naurut siihen päälle. Illemmalla mentiin porukalla chillaamaan yhdelle nurtsialueelle tässä lähellä. Samalla vietettiin Emman läksiäisiä. Emma muutti siis eilen Lontooseen, ja tää oli sen vika ilta Suomessa. Loppuillasta tuli tietysti todella haikea :( Illan päätteeksi mentiin vaatteet päällä yöuinnille.




Haluttiin mennä saattamaan Emma lentokentälle sen muuttopäivänä. Itkua tuli taas. Voiei mulle tulee kauhee ikävä Emmaa :( Mutta onneksi me lähdetään Taijan kanssa heinäkuun vikaksi viikoksi Emmalle kyläilemään Lontooseen!! Oon niin innoissani tästä matkasta. Käytiin tietysti lentokentällä hyvästelyjen jälkeen Starbucksissa ostamassa Frappet. Satuttiin just Frappuccinojen happy hour - aikaan eli saatiin ne puoleen hintaan, woop! Illemmalla mentiin Essille grillailemaan superihanaa ruokaa ja sen jälkeen iltauinnille.





Elämä on oikeesti aika ihanaa, vaikka siihen sisältyy välillä niitä haikeitakin juttuja. Muistakaa nauttia tästä vuoden parhaasta ajasta ja tehkää kaikkea mikä saa teidät iloiseksi :) Niin aion mäkin tehdä.

- love Aino

10 kommenttia:

  1. oon kanssa ite huomannu et tää kesä vaan valuu sormien läpi niin nopsaan.. onneks tein ittelleni lupauksen keväällä et tänä kesänä en käytä aikaa mihinkää turhaan ja otan kaiken irti, koen paljon. ja hyvin oon lupauksessa pysyny, hihi jee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, menny ihan sairaan nopsaa tää kesäkuu! Joo itekki haluun ottaa vaan kaiken irti tästä kesästä :)

      Poista
  2. Ihana postaus ja niin ihania kuvia! ♥

    VastaaPoista
  3. apua mihin aikaan on frappucinojen happy hour? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli mun mielestä kello 14-15 välillä :) Mut kantsii vielä tarkistaa jostain, koska en oo nyt ihan varma!

      Poista
  4. Vautsi mitä ihania kesäkuvia! Varsinki toi eka kuva on super ihana :D Selailin muutenki sun blogia ja pitää kyllä sanoo että oot hirmu kaunis! Pakko sanoo myös että ihailen kauheesti Andrea Badendyckiä (http://andreabadendyck.blogg.no/) ja susta tulee ihan mieleen nuorempi versio siitä, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi eka kuva on myös mun lemppari! :D voi kiitos tosi ihana kommentti <3

      Poista
  5. teillä on näyttänyt olevan todella hauskaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meillä olikin! Kiva kuulla, että se välittyy myös kuvista :)

      Poista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)