torstai 21. maaliskuuta 2013

High heels are pleasure with pain


Neule: Mango Farkut: Inwear paita: GT kaulakoru: Antti Asplund kengät: Zara


Tosi kiva ja aurinkoinen torstai takana! Mulla oli pitkä koulupäivä, jonka jälkeen suuntasin suoraan keskustaan näkemään Sallia. Nähtiin pitkästä aikaa Sallin kanssa, ja oli ihanaa vaan jutella ja vaihtaa kuulumisia. Ensiksi mentiin kuvailemaan Tuomiokirkolle, jonka jälkeen käytiin Robertsissa kahvilla. Mä suuntasin kaupungilta vielä Bodypump-tunnille. Olin ekaa kertaa pumpissa ohjelman vaihtumisen jälkeen ja tykkäsin hulluna! Varsinkin kun yksi biiseistä oli SHM:n Antidote, niin olin ihan super liekeissä, haha. Ja sitten kotona mua odottikin ehkä maailman parhaimmilta maistuvat tortillat!

Jee huomenna on perjantai! Mulla on vielä viikonloppusuunnitelmat aika auki, mutta kyllä mä vielä jotain kivaa keksin. Sunnuntaina muuten toteutan sen toivotun treenipostauksen! Pysykää siis kuulolla :)

- love Aino

17 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!! Mutta eiks sulla ollu kylmä?
    Terv. Äiti <3

    VastaaPoista
  2. Hirmu kiva blogi ja oot tosi kaunis:)

    http://nomonde-justheartit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. oii aivan ihania kuvia! sun blogia on aina yhtä lukea ku sulla on aina nii ihania kuvia ja piristät aina noilla kuvilla ku hymyilet nii söpösti :) yks lemppariblogeista? paljonko noi kengät makso? makeet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi piristit huimasti mun iltaa tolla ihanalla kommentilla! Wow kiitos älyttömästi <3 Noi kengät makso noin 50 euroa :)

      Poista
  4. super ihana aino toi kolmas kuva!! :)

    VastaaPoista
  5. Ompa ihanan iloisia kuvia sulla, saa lukijankin hymyilemään ja oot hurjan kaunis! Aivan ihana asu ja voi nam noi kengät :-) Sulla on tosi kiva kirjotustyyli, jäämpä seurailemaan!

    http://paukesdream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi sait mut hyvälle tuulelle noin ihanalla kommentilla! :) Kiitos mielettömästi :)

      Poista
  6. oot aivan mielettömän kaunis ja ihanat kengät ! :-) ♥

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)