perjantai 8. helmikuuta 2013

Thaimaa!

Moi puput! Oon nyt takaisin Suomessa, tai no pikemminkin jääkaudella.. Mulla painaa selvästikkin vielä Jetlag, koska heräsin nyt lauantai aamuna kuuden aikaan ilman mitään herätyskelloja sun muita ja päätin alkaa väsäämään tätä thaikkupostausta.

Meiän matka oli ihana huippu! Thaimaassa oli ihanan lämmintä, joka päivä yli 30 astetta. Ei me hirveesti muuta tehtykkään kun maattiin auringossa ja syötiin kaikkia ihania Thai-ruokia. Meiän hotelli oli siis Khao Lak nimisessä paikassa. Khao Lak ei ole mikään kovin iso paikka, mutta silti tosi ihana. Enimmäkseen sieltä löytyy rantoja ja  rantahotelleja plus on siellä pieni keskustakin. Khao Lakin shoppailutarjonta rajottu kuitenkin aikalailla kojuihin, joista löytyy kaikkea mahollista, mutta feikkinä. Ei siis hirveesti shoppailtu tällä matkalla. Mentiin me kyllä yhtenä päivänä Phukettiin shoppailureissulle, ja sieltä kyllä tarttui jotakin mukaan. 

 Matka alkoi tietenkin Helsinki-Vantaan Starbucksista! 
 Hotelliaamupala oli ihana. Söin joka aamu tuoreita hedelmiä sekä kaikkea vähän epäterveellisempää, kuten pekonia, pannareita, omeletteja, croisantteja..... nam.





 Meiän säälittävä yristys saada onnistunutta hyppykuvaa :D 


 Miksei Suomen mäkkäreistä saa tällasia?! 


Oivoi kun tulee ikävä tota lämpöä.. Mutta oli kuitenkin tosi kiva myös tulla kotiin, varsinkin koska tänään koittaa kauan odotetut Sagan ja Essin Sweet 16 bileet!! En millään malta odottaa iltaa kun näkee kaikki kamut ja pääsee kunnolla tanssii ja pitämään hauskaa, hehheh :D Ihanaa lauantaita teillekkin murut! 

- love Aino

14 kommenttia:

  1. Ihana kattella tälläsiä kuvia, kun ulkona on tollanen kauhee lumimyräkkä! :)

    VastaaPoista
  2. Eikäää ihana postaus ja noi kuvat ahhh ♥

    VastaaPoista
  3. Upeita kuvia, näit vois kattoo vaiks kuinka paljon =) Kai laitat lisää? :D ja ihana mekko sulla =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) katotaan jos saan toisen kuvapostauksen aikaan!

      Poista
  4. oiiiii toi näyttää ihan epätodelliselt!!!!!! tätä lumen määräää -.-

    VastaaPoista
  5. Paljonko nou starbucks juomat maksaa siel lentokentällä

    VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)