maanantai 19. syyskuuta 2011

And you see me waiting for you on the corner of the street.


 toppi-kirppis(H&M) neule ja tuubihuivi-GT farkut-Cubus UUDET kenkulit-Nilson shoes Clarks Laukku-Lontoon Aldo

Kuvissa lauantain asu. Tajusin, etten oo kertonu ollenkaan viime viikonlopusta. Lauantaina mun ja parin kaverini piti mennä vaan ihan pikasesti käymään kaupungilla, mutta nopee piipahdus vaihtuki kolmen tunnin kaupoissa kiertelyyn.. Myöhemmin meillä oli pitkästä aikaa paljon sukulaisia kylässä, ja oli ihan paras ilta!

 Oon jo pitkään etsiskellyt täydellistä hapsulaukkua, ja kun näin tän Piecesin laukun pari viikkoa sitten niin ihastuin täysin! Jeejee tyksin mielettömän paljon!

Oon huomannu, et viime aikoina oon shoppaillu aika paljon. Tää johtuu varmaan siitä, että olin viime kuussa, aika kauan rahaton, mikä tarkottaa kaiken tarvittavan kerääntymistä :-D Nojoo selittely ei auta, mutta toisaalta en myöskään kadu mun ostoksia.

Tosi kiva et niin moni tykkäs videopostauksesta. Mua vähän jännitti, et mitä siitä tulee, mut teijän kommentit oli tosi ihania, kiitos niistä! Nyt vielä koulujuttujen pariin, heipat.

- love Aino

6 kommenttia:

 1. kivat kuvat! ja noi kengät on kyl aika ihanat! <3 :)

  VastaaPoista
 2. sul on aiva ihana tyyli! :) ois kiva jos tekisit joskus vaiks kysymyspostauksen ja vastaisit niihin videolla!

  VastaaPoista
 3. minttu: kiitos paljon:) ja joo hyvä ehdotus, täytyypä miettiä!

  VastaaPoista
 4. äääh ooon nii rakastunu toho sun pitsi toppiii !!!!!!!!!!!!! sit jos joskus kutistun saman kokoseks ku sä nii myyt ton mulle eiksnii (: ja nää sun kaikki vaatteet on ihanii !

  VastaaPoista
 5. susku: hahaa joo :D Kiitos tositosi paljon! :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)