perjantai 27. toukokuuta 2011

heheeee

On ollut tosi kiva viikko, eilen oli Jutan synttärit, jotka pidettiin piknikillä ihanassa paikassa ja tänäänkin oli huippukiva päivä kun oltiin Iriksen kans kaupungilla kiertelemässä kaupoissa ja sitten Narinkkatorilla oli jälleen sellanen tapahtuma, joku Olivia lehden järjestämä. Siellä sitten meni sellanen reilu tunti, kun haettiin maistiaisia ja jonetettiin tosi kauan manikyyriin, joka kyllä kannatti!

Image and video hosting by TinyPic
lyhyt tuubitoppi Gina Tricot 5,95e valkonen toppi H&M 6,95e

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nää shortisit sain tiistaina valmiiksi kässäntunnilla ja noi onnistu kai ihan hyvin. Alemmat housut sain kummitädiltä myöhäisenä synttärilahjana ja tykästyin noihin heti paikalla!
Image and video hosting by TinyPic

Pahoittelut siitä, että viime aikoina on tullut aika tylsän puoleisia kuvia! Kamera on nimittäin pysynyt aika paljon kotona ja en oo pitänyt sitä nyt mukana, mutta tää asia korjaantuu varmasti, toivottavasti jo ens postauksessa! Mulla onkin sitten kolme tanssiesitystä edessä ja huomenna on niistä eka, sunnuntaina toinen ja maanantaina vielä yks.

- love Aino

2 kommenttia:

  1. ihanat noi housut <3 ja se sun huominen tanssi asu on varmaa tosi kiva :) tuleek skukaa kattoo sitä esityst et voisit pyytää sitä ottaa kuvi ku ois kiva nähä :) jos laittaisit vaik tänne?

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) joo tulee kattoomaan ja toivottavasti saan siit paljon kuvii nii vois laittaa tänne ! :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)