tiistai 17. maaliskuuta 2015

Yleistä höpötystä ja videopostausta tuloilla!

Moikkamoii ja hyvää tiistaita kaikille!
Tän kesän varmaan yks kuunnelluimmista kappaleista täällä! Mä tykkään niin paljon täällä kuunnellusta musasta.

Sain tänään loistoidean kertoa teillä videolla mun elämästä täällä ja ihan kaikesta ja julkasta videon tänne blogiin! Niin jos teillä on jotain kysymyksiä niin laittakaa ihmeessä kommenttia ja vastailen niihin sitten videolla, hehee :) Kuvailen videon varmaan ens viikolla! 

Nyt kun koulut alko niin teki mieli postailla vähän rantakuvia, hehe.. Onneksi kuitenkin sää täällä on vielä tooosi kesäinen, kuumus ei hellittänyt vaikka koulut alko. Mulla on kaikenlisäksi kaikki oppitunnit parakkiluokassa jossa on aivan älyttömän kuuma opiskella, tuntuu kun ois uunissa hahah!

Koulut on alkanu tosi mukavasti. Mähän olin viime vuonna humanistisella linjalla ja nyt kun teen kuudetta vuotta niin siirryin derecho (oikeus) luokalle ja mulla on kaikki samat luokkakamut. Oppiainena mulla on oikeustieteitä, ekonomiaa, filosofiaa, historiaa, matikkaa, äikkää ja enkkua. Nyt on ollut kiva huomata, että koulussa oikeesti ymmärtää opetusta (ei nyt ihan kaikkea tietenkään..) ja pystyy osallistumaan vähän! Toisaalta esim. matikkaa en enää osaa yhtäään, en tosiaankaan odota matikantunteja Suomessa.. Ruotsista puhumattakaan :D Koulua mulla on edelleen 7.45-13.30, mutta jo viime viikolla yhtenä päivänä pääsin koulusta ysiltä kun opet ei ilmaantunu kouluun, hahaha. Nojoo, tähän on jo tullut totuttua! Haettiin sitten Vickyn kanssa mun kotoota mate ja leipomosta lämpimiä croisantteja ja istuttiin plazalle höpöttelemään muutamaksi tunniksi. Täytyy nyt vaan nauttia tälläsestä ylirentoudesta ennen kotiin lähtöä. Ihan hassua, musta on jo alkanut tuntua siltä, että kotiinpaluu on tosi lähellä.. Varmaan sen takia, että tietää miten nopeesti aika on tähän asti mennyt ja nyt jäljellä on enää alle 4 kuukautta. Onneksi siinä ajassa ehtii vielä tehdä kaikenlaista! Mulla onkin jo tiedossa tosi kivoja juttuja, kuten nyt lauantaina yhdet 15v-synttärit!! Oonkin varmaan jossain postuaksessa kertonut, että kun tyttö täyttää täällä 15v niin se on tosi iso juttu ja yleensä järkätään superisot juhlat! Oon niin innoissani, että pääsen vihdoinkin kokemaan noi juhlat! Sitten uskokaa tai älkää: kahden viikon päästä mulla on taas loma :D Tosin se ei kestä 4kk niin kun se edellinen vaan viikon, mutta lomaa se kuitenkin on! Mun ruotsalainen vaihtarikamu Rebe kutsu mut, Julin ja Karmenin sen luokse Rochaan muutamaksi päiväksi, jejeje tulee varmasti huippua!! Lisäksi Tranqueras tulee luultavasti täyttymään porukasta, joka lähti opiskelemaan Montevideoo eli nään taas ihania kamuja joita on ehtiny jo tulla iksu! 

Paljon pusuja Suomeen, ootte ihania!! Muistakaa laittaa kysymyksiä jos sellasia on :)

P.s Karmen teki taas upeen videon meiän matkasta vesiputouksille vaihtareiden kesken. Tästä videosta saa tosi hyvän kuvan millaset ne putoukset oli ja ne tulee 100 kertaa aidommin esille tässä kuin kuvissa. Jos kiinnostaa pääset videoon -----> https://www.youtube.com/watch?v=KUem16Z6qw4

- love Aino

6 kommenttia:

 1. Senkin laiskiainen - mona peresosa! Elämänmeno siellä vaikuttaa melko leppoisalta :)

  VastaaPoista
 2. Videopostaukseen olis kiva saada ihmisten haastatteluja - sun kavereiden ja perheenjäsenten ajatuksia vaikkapa vaihto-oppilasvuodesta. Sitten olis kiva nähdä sun koulusta pätkä.

  VastaaPoista
 3. Aino ois sika kiva jos voisit puhuu espanjaa siinä videolla! Täällä jo odotellaan et millanen taituri susta on oikeen kehkeytyny ;) ja vitsi kuulostaa hyvälle noi sun lomailut, täällä vaan koeviikko painaa päälle :D haleja sulle ihana <3 terksuperksuin elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idiis! Voisin ton yrittää toteuttaakin hehe :) tsemppii kouluun ja kokeisiin, ei siihen kesälomaan enää kauaa oo! Haleja

   Poista
 4. Haastattelut on munkin mielestä hyvä idea! Ois kiva tietää minkälainen kuva sun kamuilla on Suomesta. Ja sit haluisin kans kuulla enemmän 15v bileistä :)
  Saara

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)