tiistai 29. tammikuuta 2013

Tomorrow !!!!

Huomenna koittaakin se kauan odotettu Thaimaan matka! Oon mielettömän innoissani tosta viikosta! Pakkailukin on nyt melkeen hoidettu. Meen huomenna vielä kahelle ekalle matikan tunnille kouluun, teen ussan kokeen ja sitten lähden. Ihanan mahtavaa! Tänään oonkin vaan tehnyt koulujuttuja ja pakkaillut. Lupaan ottaa paljon kuvia Thaimaasta, niin että saan sitten kivoja juttuja tänne blogiin. Ja mulla on suunnitteilla kanssa semmonen videojuttu matkasta, jos vaan saan sen videon tekemisen toteutettua. Oon nimittäin aika surkimus kaikissa tekniikkajutuissa. Mut mä meen hoitelemaan vielä vikat jutut matkaa varten. Iik nyt iski jännitys!

kuvat: weheartit

Saatan muuten postata Thaimaastakin kännykällä jos siihen tulee mahdollisuus! :)

- love Aino

6 kommenttia:

 1. otan koneen mukaan t.saara

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa matkaa Aino! Tää sun blogi on ihan huippu. Toivottavasti pääset postaamaan Thaimaastakin :) Vaikutat tosi aidolta ihmiseltä ja hyvältä ystävältä oon myös saanu tän blogin perusteella susta semmosen kuvan että oisit tosi positiivinen ihminen :) Ja mulla on myös pieni kutina että tästä sun blogista tulee vielä jotain 'suurta' :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi miten ihana kommentti! Mulla nousi hymy korviin tota lukiessa, kiitos tosi paljon ihana <3 :---) kyllä mä luultavasti pääsen postailemaan Thaimaasta kun meillä onkin kone mukana! :)

   Poista
 3. Mukavaa matkaa ja muista rentoutua! :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)