lauantai 13. lokakuuta 2012

'Cause today is a great day



 
Moiksu! Syysloma on vihdoinkin koittanu. Eilen olin Sennillä yötä ja aamulla herättiin aikasin Valtterrin. Löyty tosi hyvin kaikkee äly ihanaa! Myöhemmin käytiin ekaa kertaa Karlan kanssa Frozen Yogurteilla, koska kaikkea pitää maistaa! Tykkäsin tästäki herkusta, mikä ei sinänsä oo mikään ihme kun minä oon kyseessä :--D
 
Huomenna aamuyöllä lähettään Taijan ja meiän äitien kanssa viikoksi Kreikkaan! Oon super innoissani tästä matkasta, tulee varmasti olemaan aivan mahtavaa. Aiotaan ottaa niin rennosti tää tuleva viikko! Postaan Kreikasta luultavasti pari postausta kännykällä. Stay tuned! Mun on nyt pakko alottaa pakkaaminen, en ees vielä tiedä mitä ottaa mukaan. No mut onneks tässä on aikaa pakkailla vaikka siihen neljään asti yöllä! Ihanaa syyslomaa kaikille joilla se on nyt alkanut! :--)
 
- love Aino

6 kommenttia:

  1. Ihanaa reissua! vitsi sulla on kiva nuttura tossa vikassa kuvassa :)

    VastaaPoista
  2. jugurttijätski oli kyllä niin viime kesän hitti! sitä tuli syötyä enemmän kun tavallista jäätelöä vaikka sitäkin rakastan <3 herkut ah. nyt ei oo pitkään aikaan tullut syötyä frozenjugurttia, pitää taas kyllä saada pian! oot muuten ihan mielettömän kaunis, kun tulin tänne sivulle ihan ekaks tuli toi banneri tohon ruutuun ja olin että vau.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep froyo oli kyllä ihan mielettömän hyvää! :-) oon muutenki sellanen herkkupeppu että huhhuh :D vau ihanasti sanottu! Kiitos toooosi paljon! :--)

      Poista
  3. ihana toppi! ja oikein mukavaa ja rentouttavaa syyslomaa! :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)