sunnuntai 26. elokuuta 2012

Sunny Sunday

Suunnattiin aamulla Mirin, Taijan ja Sadun kanssa Valtterin kirpparille. Löysin sieltä neuleen, bikernahkatakin (!!!!!), mustan kauluspaidan ja asukuvissa esiintyvän mustan napapaidan. Oon kaikkiin lyötöihin taas tosi tyytyväinen. Mietin tässä, että olikohan tää viikonloppu viimenen lämmin viikonloppu. Ens viikonloppuhan on jo syyskuuta! Toisaalta mun mielestä on kiva, että syksy tulee. Voi taas alkaa pukeutua lämpimiin vaatteisiin, kuten tohon uuteen neuleeseen ja takkiin.

Ihanat sunnuntain jatkot kaikille teille! 

- love Aino

7 kommenttia:

 1. Ihanat noi punaset shortsit :)

  VastaaPoista
 2. ihana asu, tulee kaikki lämpimät kesäpäivät mieleen! oot kaunis! :)

  VastaaPoista
 3. en tajuu miten teet niin hyviä löytäjä kirppareilta!! monelta aina lähet tonne valtteriin ja miten kierrät siellä (pengotko joka pöydän läpi vai vaan kävelet ja kattelet jos silmään osuis joku kiinnostava..?) ja tee taas videopostaus! :)vaikka jostain ostoksista tai lempparit joistain vaatekappaleista (esim lempineuleet.. tai sit vaan iha lemppari vaatteet). sulla on niiiiiiin ihana tyyli!!!
  ..tulipa pitkä kommentti :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan kommentti ja ihanaa et jaksat kommentoida noin pitkästi! :) lähen Valtteriin yleensä puol kasin aikoihin aamulla ja en pengo joka pöytää, jos pöydästä näkee ettei siitä välttämättä löydy mitään kivaa. Muuten pengon kyllä aika tarkasti :D Joo voisin taas tehdä videon :)

   Poista
 4. paljon toi nahkatakki makso? :))

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)