sunnuntai 22. tammikuuta 2012

JUUSTOBURGERII

 Hehe vietin lähes koko viikonlopun ton hullun kanssa♥


Mun viikonloppu meni kauheeta vauhtia, mutta ei se mitään, koska oli niin hauskaa koko ajan! Lauantaina juhlittiin mun siskon 20v. synttäreitä koko perheen voimin brunssilla. Brunssilta suunnattiin kattomaan Weeran uutta kämppää, joka oli tosi hieno! Eilen illalla olin Karlan kanssa ulkona ja syömässä. No täytyy jakaa teille yks hassu juttu joka tapahtu meille Mäkissä:

Siihen meijän taakse tuli istumaan kaksi kännistä miestä, jotka haisi ihan viinalle. Sitten se toinen niistä nojautu ihan kiinni Karlaan sen tuolinsa kanssa, siihen jäi tyyliin milli niiden tuolien väliin. Oltiin vähän sillee wtf..? Se mies vielä kääntyili vähän väliä meidän pöydän puoleen ja näytti siltä, että se ois halunnu sanoo jotain. Yhtäkkiä se sama mies alko huutelee suunnilleen tälleen: ''Mä haluun JUUSTOBURGERII, JUUSTOBURGERII!'' Ja toi lause jäi soimaan meijän päihin koko loppu illaksi. :D Haha!

Tänään meil oli sunnuntailagituspäivä Karlan kanssa. Saatiin huippu ideoita, kuten bussiajelu vaikka ei edes ollu päämäärää ja kolmen kilsan lumihangessa tarpominen... Ainii ja mä tein lumienkelin ja olin koko loppu päivän ihan jäässä :D Kiva sunnuntai meillä!

P.s Tätä aijempi postaus on 100 lukijan erikoispostaus, jos ette oo vielä ehtiny lukea! :)

- love Aino

9 kommenttia:

 1. ollaan edustavan näkösii <33 ja repesin taas tolle JUUSTOBURGERIIIII !! XDXDXDXD

  VastaaPoista
 2. niimpäää haha XDDD Oli ihanat päivät sun kaa<3

  VastaaPoista
 3. Nii oli <3 kiitoksia sullekki wli <3 ja tuut si ENS viikol meille yöks? (; ja ostetaa helmereit <3 slurps (:

  VastaaPoista
 4. oot kyllä tosi sievä tyttönen ja muutenkin kivan olonen blogi! :)

  http://wrongblogomg.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Karla: joooooo :D <3

  Anna: kiitos tositosi paljon! :)

  VastaaPoista
 6. hehe, mikä juttu! :D kivat kuvat!!!

  VastaaPoista
 7. aiks outoo et tälläin täs kommenteissa sovitaan että mennään yökylään :D hei kiitti tiedost [x] mut ihan ok kuvia (: olet nätti tytsykkä ! hahah muutes noi vessan yläpuolella olevat minni ja mikki päähineet :D

  VastaaPoista
 8. Ano: niin no jos kaveri kysyy mult kysymyksen siinä missä kuka tahansa lukija, niin kyllä mä siihen vastaan :D ja kiiitos! :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)