keskiviikko 19. lokakuuta 2011

I look at you and smile, because I'm fine

Hei ihanat! Ylhäällä viime viikkoisia kuvia. Olin käyny pari päivää ennen noiden kuvien ottamista kampaajalla, sen takia toi vika kuva. Ei mun hiukset mitenkään hirveesti muuttunu, kerrostettiin lisää ja liekattiin huonot latvat pois. Siivoilessa mun huonetta lyösin kellon mikä mulla on yhessä kuvista. Toi on oikeestaan aika söpön värinen, ja saatan jopa joskus käyttääkin.

Käytättekö muuten jo talvivaatteita ulkona? Voisin ite kohta alkaa käyttää, koska tuolla on jo kauheen kylmä!

- love Aino

11 kommenttia:

 1. ihana toi eka kuva <3 ja mikä toi paita on? toi pisti on ihana :) ja kiinnitin huomion kans tohon vihreeseen käsikoruun mikä sul on tos tokas kuvas, se on kiva ;)

  VastaaPoista
 2. iris: kiitos! :) ostin ton silloin valtterist ku säki olit!

  VastaaPoista
 3. sul on niin ihana blogi ja oot nii söpö! ja haluisin tutustuu suhu :)

  VastaaPoista
 4. ja mä käytän jo kunnon toppatakkei :D

  VastaaPoista
 5. neaje: voii kiitos! hahaa sanoit joskus aikasemminki noin, vaikutat kyl itekki kivalt ku oon kans vähä katellu sun blogii :)

  VastaaPoista
 6. oon seuraillu sun blogia jo pitkään ja ihmettelen missä sinä mainostat blogiasi kun lukijoita tulee lisää niin nopeasti? :) oot kaunis ja sulla on ihana blogi! ktti jos vastasit

  VastaaPoista
 7. allu: Tosi ihana kuulla ja kiitos paljon! :) Mainostan esim. Demin sivuilla ja sit joskus kun kommentoin muihin blogeihin, jätän omaan blogiini linkin :) Linkitin myös mun blogin yhen blogin Linkitä blogisi - postaukseen, ja sen blogin kirjottaja olikin valinnut mun blogin kolmen parhaan joukkoon! Se varmaan toi aika paljon lukijoita, ja olin tosi otettu :)

  VastaaPoista
 8. ihania kuvia ja ihana hymy!! :) tästä blogista tulee hyvälle tuulelle - vähän surettaa vaan tylsänvalkea tausta.. mutta mielipidekysymys!

  käyhä kattomassa;
  pixiewar.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. pixie: oioi kiitos paljon! Ite tykkään täst vaaleesta taustasta, mut oot oikeessa mielipide kysymys! :) käyn toki kurkkaamassa sun blogin:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät ihanasti päivääni :-)